16.03.2017

SŽ - Tovorni promet na Transport Logistic 2017

SŽ - Tovorni promet se bo med 9. in 12. majem udeležil osrednje evropske prireditve s področja transporta in logistike – sejma Transport Logistic v Münchnu.

Na prireditvi bo SŽ-Tovorni promet predstavil svojo široko paleto zanesljivih, kakovostnih in cenovno konkurenčnih logističnih storitev v mednarodnem in notranjem prometu. Na skupnem razstavnem prostoru pa bo svoje storitve predstavljal tudi SŽ-VIT.

Mednarodna razstava transporta in logistike v Münchnu poteka vsaki dve leti. Gre za specializirano prireditev, na kateri sodelujejo podjetja, strokovnjaki in vplivneži iz transporta, logistike, industrije, trgovine, predstavniki logističnih, transportnih in trgovskih združenj, ponudniki logističnih in transportnih storitev, oblikovalci najpomembnejših logističnih usmeritev – skratka, vsi tisti, ki v logistiki in transportu v Evropi in svetu kaj pomenijo.

Na razstavnem prostoru Slovenskih železnic vam bomo z veseljem predstavili naše storitve in skupaj z vami poiskali prevozne in dodatne logistične rešitve, ukrojene po vaši meri.

Obiščete nas lahko na razstavnem prostoru 326 v hali B 6.

Če bi se radi srečali z nami, vas vabimo, da izpolnite obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.