13.11.2019

Prenos dejavnosti SŽ Express

SŽ-Tovorni promet pod blagovno znamko SŽ Express že več kot 25 let ponuja hitro, zanesljivo in prilagodljivo dostavo malih pošiljk v Sloveniji in v tujini. V teh letih se je SŽ Express uveljavil kot pomemben ponudnik dostave različnih vrst malih pošiljk, ki v svojo logistično verigo vključuje tudi do okolja prijazne železniške prevoze.

V podjetju SŽ-Tovorni promet si želimo, da bi se kljub naši osredotočenosti na osnovno dejavnost prevoza vagonskih pošiljk storitve SŽ Expressa še naprej uspešno razvijale. Zato smo sklenili dogovor s strateškim partnerjem, ki bo od 1. 1. 2020 namesto SŽ-Tovornega prometa nadaljeval dejavnost SŽ Expressa, pod obstoječo blagovno znamko in z vsem znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Vsi uporabniki storitev SŽ Expressa bodo lahko tudi v prihodnje uporabljali obstoječi klicni center in računalniški sistem. Hkrati bomo novemu izvajalcu nudili vso podporo za nadaljevanje kakovostne distribucije pošiljk.

 

SŽ-Tovorni promet in novi strateški partner se zavezujemo, da bomo skupaj storili vse, da bo sprememba izvajalca storitev blagovne znamke SŽ Express potekala nemoteno in da se bo zadovoljstvo s storitvami SŽ Expressa še povečalo.