18.01.2010

Novost - spletna stran SŽ Express

Sekcija za male pošiljke, ki že vrsto let uspešno ponuja storitev prevoza malih pošiljk, imenovano SŽ Express, se od januarja predstavlja na spletni strani www.szexpress.si. Spletna stran omogoča lažjo in hitrejšo komunikacijo s strankami ter pomeni posodobitev poslovanja pri prevozih malih pošiljk na Slovenskih železnicah. Male pošiljke prevažajo od vrat do vrat po Sloveniji in tudi v mednarodnem prometu.

»Na naši spletni strani ponujamo strankam takojšnjo in zanesljivo informacijo o njihovih pošiljkah, strankam, ki se zanimajo za prevoze, pa omogočamo, da se na prijazen in sodoben način seznanijo s storitvijo SŽ Express ter se tako laže odločijo za poslovanje z nami. Po spletu lahko strankam, od naročila prevoza do dostave, ponudimo natančno in hitro informacijo, kje se nahaja njihova pošiljka. Sledenje pošiljk je danes nujna storitev, ki pomeni konkurenčno prednost za SŽ Express oziroma dodatni razlog za sodelovanje z nami,« je poudaril vodja sekcije za male pošiljke Jože Županc.

Spletna stran SŽ Express omogoča uporabnikom izračun prevoznine, naročanje prevozov in sledenje pošiljk. Pogodbene stranke lahko do podatkov o svojih pošiljkah dostopajo z varnostnim certifikatom, registrirani uporabniki pa lahko prek spletnega obrazca tudi naročijo prevoze.