12.11.2018

Člani kolegija direktorice SŽ-Tovornega prometa sodelovali z dijaki centra Grm Novo mesto

V podjetju SŽ-Tovorni promet se zavedamo velikega pomena sodelovanja z okoljem, v katerem delujemo, in naše odgovornosti do družbenega okolja. Obenem se našim poslovnim partnerjem, s katerimi vsak dan ustvarjamo uspešne poslovne zgodbe, radi zahvalimo na oseben način. Letos smo se zato odločili, da bomo našim partnerjem ob koncu leta kot simbolično zahvalo za izvrstno poslovno sodelovanje podarili mešanico čajev za prijetne praznične dni.

Da pa čajna mešanica ne bo le množično proizveden industrijski izdelek, smo se povezali s šolskim centrom Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma. Člani širšega kolegija direktorice smo v petek, 9. novembra, v Novem mestu pakirali čajno mešanico, ki jo bomo podarili našim poslovnim partnerjem. Udeležili smo se praktičnega pouka pakiranja čajev, ki je potekal v programu pomočnik v biotehniki in oskrbi. Sodelovanje z dijaki in dijakinjami, ki so se v življenju deloma soočali z velikimi izzivi in kdaj tudi s težkimi zgodbami, je bilo prav posebno pozitivna izkušnja.

Preživeli smo delovno in smeha polno dopoldne, v katerem smo pomagali pripraviti priložnostna darilca, ki bodo za nas imela prav poseben pomen.