16.10.2008

Znani so izžrebanci nagradne igre: Z vlakom v šolo preko internetne vloge z bogatimi nagradami

Slovenske železnice so v začetku šolskega leta omogočile dijakom, vajencem in študentom izpolnjevanje elektronske vloge za subvencionirano šolsko vozovnico, ki so jo oddali na železniški postaji, kar je bil pogoj, da so prejeli abonentsko vozovnico takoj in si s tem prihranili čas.

Od uvedbe novosti t.j. 11. avgusta do 10. oktobra smo v nagradni igri "Z vlakom v šolo preko internetne vloge z bogatimi nagradami" ob nakupu abonentskih vozovnic podelili 1202 kupona za 50-odstotni popust pri nakupu vozovnice za katero koli relacijo na progah Slovenskih železnic za dve osebi v 2. razredu vseh vlakov. Kupone so prejeli vsi abonenti, ki so prinesli izpolnjeno E-vlogo na blagajno.

Nagradno žrebanje E- vlog je potekalo skladno s pravili nagradne igre v sredo, 15. oktobra ob 10:00 uri v prostorih Slovenskih železnic na Kolodvorski ulici 11 v Ljubljani, v prisotnosti tri-članske komisije.

V nagradnem skladu so bile naslednje nagrade:

  • 1 vozovnica InterRail Global Pass,
  • 1 vozovnica One Country Pass (8-dnevna),
  • 1 vozovnica One Country Pass (4-dnevna),
  • 10 majic z napisom InterRail.

Nagrade prejmejo:


izžrebanci E-vloge

Nagrajencem ČESTITAMO, o postopku prevzema nagrade bodo obveščeni po pošti.


Slovenske železnice se vsem udeležencem nagradne igre zahvaljujejo za sodelovanje in jim želijo prijetno potovanje, ter uspešno šolsko oziroma študijsko leto.