13.10.2008

Z vlakom na Študentsko areno

Od 14. do 16. oktobra bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala že tradicionalna, tokrat deveta, Študentska arena.

Študentska arena je največja sejemsko-izobraževalna prireditev za mlade, ki v začetku študijskega leta na enem mestu ponudi številne aktivnosti, delavnice, brezplačna izobraževanja, okrogle mize in predavanja, sejem pa dopolnjujejo tudi razstave, zabavni in športni program.

In katere novosti bo mesto mladih ponudilo letos?

  • Športni utrip s poudarkom na zdravem duhu v zdravem telesu;
  • Več znanstvenih in inovativnih projektov;
  • Nadgradnjo in zanimive dopolnitve vsebin iz preteklih let.

Slovenske železnice vas vabijo, da se na študentsko areno pripeljete z vlakom, saj mladim do 26. leta ponujamo 30 % popust na vseh vlakih, na podlagi izkaznice SŽ-Euro<26. Več o pogojih uporabe in dodatnih ugodnostih izkaznice SŽ-Euro<26 si preberite tukaj: SŽ-Euro<26.

Na Študentski areni bodo Slovenske železnice mladim predstavile ponudbo storitev v notranjem in mednarodnem železniškem potniškem prometu.
Prav pestro bo v sredo, 15. oktobra, ko bo organiziran InterRail dan, kjer se boste lahko seznanili z ugodnostmi, ki jih ponuja vozovnica InterRail, s katero lahko potujete in odkrivate evropska mesta. Ena vozovnica - 30 držav. Torej… že veste, kje boste preživeli počitnice? Več informacij o voznih redih, cenah in o ponudbah Slovenskih železnic dobite:

  • v Infocentrih Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na potniških blagajnah,
  • v klicnem centru Slovenskih železnic: tel. 01/29 13 332 ali
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Več o prireditvi in programu si lahko ogledate na spletni strani: www.dobimo.se.

Slovenske železnice vam želijo prijetno potovanje in uspešno študijsko leto.