24.05.2021

Slovenske železnice so najuglednejši delodajalec v panogi logistika in transport

Slovenske železnice so se drugič zapored uvrstile med TOP 10 najuglednejših delodajalcev v Sloveniji. Prvič smo certifikat prejeli za leto 2019, letos pa smo, poleg uvrstitve med najbolj uglednih deset, prevzeli tudi prvo mesto in naziv najuglednejšega delodajalca v panogi logistika in transport.

Delavska direktorica Nina Avbelj Lekić prevzema certifikat za najuglednejšega delodajalca v panogi logistika in transport

 

Priznanji sta v upravni stavbi SŽ sprejeli delavska direktorica Nina Avbelj Lekić ter vodja službe za kadre dr. Marija Paladin.

Z leve proti desni, dr. Marija Paladin, vodja službe za Kadre, Simon Urbanč, Mojedelo.com ter Nina Avbelj Lekić delavska direktorica Slovenskih železnic 

Raziskava mnenj več kot 12 000 posameznikov

Med raziskavo, ki jo že od 2007 pripravlja portal MojeDelo.com, so letos analizirali mnenja več kot dvanajst tisoč posameznikov na slovenskem trgu dela. Priznanja so podelili v štirih kategorijah. Več o raziskavi si lahko preberete na povezavi.

Prvi v panogi logistika in prevoz potnikov

 V panogi logistika in prevoz potnikov so Slovenske železnice prejele priznanje za prvo mesti in najbolj uglednega delodajalca pred podjetjema DARS in Pošta Slovenije.

  1. Slovenske železnice, d. o. o.
  2. DARS, d. d.
  3. Pošta Slovenije, d. o. o.
  4. Luka Koper, d. d.
  5. DHL Ekspres (Slovenija), d. o. o.