04.09.2009

Slovenske železnice na Mednarodnem obrtnem sejmu

Mednarodni obrtni sejem se je v več kot štirih desetletjih razvil v največji in najpomembnejši sejem v Sloveniji in v tem delu Evrope. Letos bo v Celju potekal od 9. do 16. septembra, na njem pa se bomo predstavile tudi Slovenske železnice.

Obrtni sejem v Celju bo letos med 9. in 16. septembrom združil kar 1.681 podjetij in zastopstev iz 33 držav. Sejem pomeni poslovno stičišče inovativnosti, razvoja, najnovejših dosežkov podjetnih ljudi. Letos bomo med njimi tudi Slovenske železnice.

Na sejmu bomo predstavili možnosti prevoza malih pošiljk pod blagovno znamko SŽ Express, ki dodobra izkorišča prednosti tako cestnega kot železniškega transporta za hitro in učinkovito dostavo kosovnih pošiljk v Sloveniji in na tujem.

Vabimo vas, da se nam pridružite v Celju. Predstavili vam bomo prednosti naše zanesljive ponudbe in njene novosti ter in vam svetovali pri izbiri najustreznejšega načina distribucije.

Na Mednarodnem obrtnem sejmu pa vam bomo predstavili tudi novosti v našem potniškem prometu, s katerimi se prilagajamo željam naših potnikov. Z uvajanjem elektronskega poslovanja in ponudb, prilagojenih posameznim skupinam sedanjih in novih potnikov se potniški promet Slovenskih železnic potrjuje kot udoben, varen in nenazadanje do okolja prijazen način potovanja.

Obiščite nas Od 9. do 16. septembra 2009 v dvorani 1 na razstavnem prostoru št. 15 v prvem nadstropju.


Veselimo se srečanja z vami!