11.09.2015

Skupina Slovenske železnice na mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS) v Celju

Osmega septembra je svoja vrata odprl že 48. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti v Celju. Do nedelje se bo na njem predstavilo več kot 1500 razstavljavcev iz 38 držav, kar je svojevrsten rekord v zgodovini sejma.

Vrhunca sejemskega dogajanja v Sloveniji se udeležujejo tudi Slovenske železnice, ki na svojem razstavnem prostoru v dvorani L predstavljajo dejavnosti več podjetij v skupini.

SŽ-Tovorni promet predstavlja celovite logistične storitve ter dostavo malih pošiljk v 24 urah od vrat do vrat po Sloveniji, za kar skrbi SŽ-Ekspress. SŽ-Tovorni promet predstavlja zanesljive in hitre prevoze tovora ter celovito logistično ponudbo. S SŽ-Ekspress, ki deluje v okviru Tovornega prometa, pa zagotavljajo tudi hitro dostavo malih pošiljk v 24 urah od vrat do vrat po Sloveniji. SŽ-Potniški promet na sejmu ponuja številne ugodnih notranje in mednarodne prevoze ter med drugim tudi zelo priljubljene vožnje z muzejskim vlakom. Podjetje SŽ-ŽIP razstavlja širok izbor visoko kakovostnih izdelkov, ki so jih ročno izdelali železničarji invalidi. Bogate izkušnje v mednarodni logistiki pa predstavlja tudi podjetje Fersped, mednarodna špedicija.