11.04.2007

Nove vozovnice InterRail sedaj v spletni trgovini

InterRail vozovnice lahko evropski rezidenti sedaj kupijo po svetovnem spletu. Ob uvedbi preoblikovane ponudbe InterRail, 2. aprila 2007, je uradna spletna stran ponudbe InterRail, www.interrailnet.com www.interrailnet.com, ponudila tudi spletno trgovino za nakup vozovnic InterRail.

Zamisel o ponudbi InterRail je nastala v 70. letih prejšnjega stoletja z namenom olajšati izkušnjo potovanja z vlakom po Evropi. InterRail je plod sodelovanja evropskih železnic. Železniška podjetja so letos sklenila centralizirati upravljanje ponudbe v okviru združenja Eurail Group G.I.E., ki ima sedež v Utrechtu na Nizozemskem. Podjetje Eurail.Com B.V., hčerinsko podjetje združenja Eurail Group, je odgovorno za postavitev in upravljanje elektronskih prodajnih kanalov (e-commerce) za ponudbi InterRail in Eurail. Ponudba Eurail je podobna ponudbi InterRail, velja pa za rezidente neevropskih držav.

"Spletno stran Eurail.Com smo uvedli leta 2004 za prodajo evropskih železniških vozovnic na čezmorskih trgih; leta 2006 je obseg prodaje dosegel 18 milijonov evrov. Zelo smo veseli uvedbe nove spletne strani za domače tržišče", pravi Paulien Pierik, direktorica Eurail.Com.

"V devetdesetih letih prejšnjega stoletja sem tudi sama dvakrat potovala z InterRail-om in to je bila ena najlepših in najbolj zanimivih potovalnih izkušenj, ki sem jih do sedaj imela. Fleksibilnost in možnost samostojne, sprotne izbire prevozne poti, možnost srečati mlade popotnike s cele Evrope. Ogled evropskih prestolnic kot na primer Berlin, Dunaj, Pariz in Rim, toda tudi bivanje v manjših krajih na Madžarskem in v Grčiji."

Stranke lahko sedaj vozovnice InterRail kupijo na uporabniku prijazen način v spletni trgovini. Stranke po vsej Evropi prejmejo vozovnice v 5 delovnih dneh. Spletna stran InterRailNet.Com je obenem vir informacij o vozovnicah InterRail.

Ponudba InterRail je bila v celoti prenovljena in strankam nudi več možnosti izbire. Nova ponudba InterRail nima več sistema con; zamenjala jo je nova vozovnica InterRail Global Pass, ki velja na vlakih v vseh 30 sodelujočih državah. Za tiste, ki želijo odkriti samo manjši del Evrope, so na voljo vozovnice One Country Pass, ki so zamenjale bivšo ponudbo Euro Domino.

Vozovnice One Country Pass so na razpolago za skoraj vse države, ki sodelujejo v ponudbi InterRail (razen za Bosno in Hercegovino ter Črno goro). Vozovnice lahko veljajo 3, 4, 6 ali 8 potovalnih dni v enem mesecu ter so zato primerne tako za krajša kot daljša potovanja po Evropi.

Nakup vozovnic InterRail v spletni trgovini je možen na spletni strani www.interrailnet.com www.interrailnet.com.

Več informacij o ponudbi InterRail dobite na naši spletni strani InterRail InterRail.

# # #

* V ponudbi InterRail sodelujejo železniška podjetja iz naslednjih držav: Avstrija, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Češka, Črna gora, Danska, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Luksemburg, Madžarska, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Makedonija, Romunija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švica, Švedska, Turčija in Velika Britanija.

        
Nazaj na vse novice