Na izlet z IZLETko

S 1. junijem uvajamo novo ponudbo, ustvarjeno za potovanja ob sobotah, nedeljah in praznikih. Gre za pavšalno vozovnico - IZLETka, ki velja ob teh dneh za neomejeno število voženj v drugem razredu v vseh vrstah vlakov na celotnem območju Slovenskih železnic.

Veljavnost IZLETke

Vozovnica velja do pet dni, prvi dan potovanja mora biti sobota, nedelja ali praznik. Ob delovnih dneh IZLETka ne velja, brez skrbi pa jo je mogoče uporabiti na praznik, ki sledi koncu tedna, tudi če je vmes dan ali dva presledka. Velja za potovanja v 2. razredu vseh vrst vlakov na območju Slovenskih železnic. Za potovanje v 1. razredu se razlika v ceni med 1. in 2. razredom doplača na vlaku.

Cena IZLETke

IZLETka za odraslega stane 15 evrov, za otroka med 6. in 12. letom pa 7,50 evra. 

Naj bodo družinska potovanja še ugodnejša

Imetniki kartice ugodnosti SŽ Družine lahko pri nakupu vozovnice IZLETka izkoristi dodatne ugodnosti. Nova ponudba Družinska IZLETka omogoča neomejeno število potovanj v drugem razredu v vseh vrstah vlakov na celotnem območju Slovenskih železnic, in sicer ob sobotah, nedeljah in praznikih. Družinsko pavšalno vozovnico je mogoče kupiti za do deset oseb, vpisanih na SŽ kartici ugodnosti - DRUŽINE. Da bi družina lahko izkoristila ponudbo, mora biti najmanj ena oseba starejša od dvanajst let, vsaj en otrok pa mlajši od dvanajst let. 

Cena družinske IZLETke

Cena pavšalne vozovnice Družinska IZLETka znaša za družinsko potovanje 30 evrov. Veljala do pet dni, s tem da se mora potovanje začeti na soboto, nedeljo ali praznik.

Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se je ukinila ponudba Turist vikend, ki je omogočala 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih. Poleg IZLETke omogočajo cenejša potovanja ob koncih tedna in praznikih tudi SŽ kartice ugodnosti SENIORJI, MLADI in DRUŽINE, in sicer od 30 do 50 % na redne cene vozovnic.

Načrtujte svoj izlet... 

Na spletni strani v iskalniku voznega reda si sestavite svoj načrt potovanja.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..