Na izlet z IZLETko

Na izlet z IZLETko

IZLETka je pavšalna vozovnica za neomejeno število potovanj ob sobotah, nedeljah in praznikih.

Veljavnost

Vozovnica velja za obdobje petih dni, v pavšalno ceno pa je všteto neomejeno število voženj ob sobotah in nedeljah ter na praznični dan, ki je pred koncem tedna ali za njim ter je znotraj obdobja veljavnosti. Ob delovnih dneh vozovnica ne velja. Namenjena je za potovanja v drugem razredu vseh vrst vlakov po Sloveniji; za prestop v višji razred je potrebno doplačati razliko med 1. in 2. razredom.

Cena IZLETke

IZLETka za odraslega stane 15 evrov, za otroka med 6. in 12. letom pa 7,50 evra. 

Naj bodo družinska potovanja še ugodnejša

Imetniki kartice ugodnosti SŽ Družine lahko pri nakupu vozovnice IZLETka izkoristi dodatne ugodnosti. Nova ponudba Družinska IZLETka omogoča neomejeno število potovanj v drugem razredu v vseh vrstah vlakov na celotnem območju Slovenskih železnic, in sicer ob sobotah, nedeljah in praznikih. Družinsko pavšalno vozovnico je mogoče kupiti za do deset oseb, vpisanih na SŽ kartici ugodnosti - DRUŽINE. Da bi družina lahko izkoristila ponudbo, mora biti najmanj ena oseba starejša od dvanajst let, vsaj en otrok pa mlajši od dvanajst let. 

Cena družinske IZLETke

Cena pavšalne vozovnice Družinska IZLETka znaša za družinsko potovanje 30 evrov. Veljala do pet dni, s tem da se mora potovanje začeti na soboto, nedeljo ali praznik.

Načrtujte svoj izlet... 

Na spletni strani v iskalniku voznega reda si sestavite svoj načrt potovanja.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..