Tujci

Z eno vozovnico neomejeno potujete po vsej Sloveniji. Za vse evropske prijatelje, ki si želijo po ugodni ceni odkrivati lepote Slovenije, imamo pripravljeno posebno ponudbo.

InterRail One Country Slovenija Pass

Vozovnica InterRail One Country Slovenija Pass, ki omogoča neomejeno število potovanj po progah Slovenskih železnic v 3, 4, 6 ali 8 dneh v enem mesecu, je namenjena rezidentom evropskih držav, ki nimajo stalnega ali začasnega bivališča v Republiki Sloveniji.

Potniki iz drugih držav, ki nimajo stalnega ali začasnega bivališča v Evropi, lahko kupijo vozovnico Eurail One Country Slovenija Pass.

Vozovnica InterRail One Country Slovenija Pass velja za prevoz z vsemi vrstami vlakov, tudi za vlak ICS, vendar si mora potnik pred vstopom na vlak zagotoviti brezplačno rezervacijo sedeža na potniški blagajni, v nasprotnem primeru plača na vlaku znižan ICS dodatek za ustrezen razred z rezervacijo sedeža.

Cenik vozovnic InterRail One Country Slovenija Pass (v EUR)

Vrsta vozovniceOdrasli
1. razred
EUR
Odrasli
2. razred
EUR
Mladi
2. razred
EUR
*Otroci od 4. do dopolnjenega 11. leta so upravičeni do 50-odstotnega popusta na vozovnico za odrasle.
3 dni v 1 mesecu (Flexi) 128,00 82,00 54,00
4 dni v 1 mesecu (Flexi) 157,00 100,00 65,00
6 dni v 1 mesecu (Flexi) 210,00 133,00 88,00
8 dni v 1 mesecu (Flexi) 246,00 157,00 102,00

Vozovnica InterRail One Country Slovenija Pass se izda na ime in je neprenosljiva. Ob nakupu je treba predložiti potni list.

Vrnitev denarja za delno neizkoriščene vozovnice ni mogoča.

Prodajna mesta

Vozovnice InterRail One Country Slovenija Pass je mogoče kupiti na postajah Brežice, Celje, Dobova, Jesenice, Koper, Kranj, Lesce-Bled, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica, Postojna, Ptuj in Sevnica.
Vozovnico Eurail One Country Slovenija Pass (za prebivalce zunaj Evrope) lahko potniki kupijo v Infocentru Ljubljana.

Vsa podrobnejša pojasnila in informacije lahko dobite:

  • na potniških blagajnah,
  • v klicnem centru Slovenskih železnic: tel. 01 29 13 332 ali
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.