Popust z vozovnico

Ugodneje na kopanje in v savne v Thermano Laško

#

Obiščite termalne bazene, številne in raznolike savne, wellness centre ... z vozovnico 10 ali 20 % ceneje. Tudi v hladnih dneh...

Bolj podrobno

V Terme Čatež - do največjega termalnega bazenskega kompleksa

#

Z vozovnico za vlak: 20 % popust za obiskovalce Poletne in Zimske Termalne riviere ter Savna parka. Vabljeni na valove zabave 365 dni.

Bolj podrobno

Ugodneje na razvajanje v Rimske terme

#

Z vozovnico za vlak: 25 % popust za 4 urno ali celodnevno kopanje, 20 % popust za 4 urni ali celodnevni vstop v Deželo savn Varinka ter 10 %  popust na masažne in beauty  storitve ter kopeli v Wellness centru Amalija.

 

Bolj podrobno

Hotel Cubo - odličnost storitev v središču Ljubljane

#

Prenočite v središču Ljubljane, na križišču Slovenske in Erjavčeve ceste, v hotelu Cubo. Z vozovnico za vlak bo vaša nočitev cenejša za 20 %. 

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o Krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno

Ugodnosti v Bohinj Park EKO hotelu

#

Kopanje v Vodnem parku Bohinj je z vozovnico za vlak cenejše za 10 odstotkov. Ob nakupu tridnevnega paketa upokojencem vrnejo stroške prevoza z vlakom.

Bolj podrobno

Popust na nočitve v Hotelu Park

#

Hotel Park v središču Ljubljane ponuja vsem, ki potujete s Slovenskimi železnicami, poseben EKO POPUST – 15 % na nočitve.

Bolj podrobno

V Terme Ptuj na brezskrbno uživanje

#

Z vozovnico lahko pri celodnevni vstopnici v Termalnem parku uveljavljate 50 % popust in 20 % popust na wellness storitve Valens Augusta wellnessa v Grand Hotelu Primus.

Bolj podrobno

Sprostitev na posestvu Rečou

#

Ob predložitvi vozovnice za vlak lahko uveljavljate 15 % popust na nočitve ter na paketa Raz-stres-ovanje in Razvajanje.

Bolj podrobno

Ugodne prenočitve v MC hostlu Brežice

#

Ob predložitvi vozovnice za vlak lahko koristite 10 % popust pri nočitvah v MC hostlu Brežice.

Bolj podrobno

MCC hostel - spoznajte legende knežjega mesta

#

MCC Hostel - v neposredni bližini železniške postaje v Celju. Ob predložitvi železniške vozovnice lahko koristite 10 % popust pri nočitvah.

Bolj podrobno

Z vlakom v Meksiko

#

Hotel Meksiko, ki je le okoli 800 m od glavne železniške postaje, vsem, ki v Ljubljano pripotujete z vlakom, ponuja poseben 20 % popust na redne cene nočitev.

Bolj podrobno

Prerojeno življenje v Termah Olimia

#

Celovita in kakovostna wellness ponudba, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn v Termah Olimia. Z vozovnico je kopanje in savnanje cenejše 30 %, za otroke 50 %.

Bolj podrobno