Darilni bon

Darilni bon Slovenskih železnic je darilo, ki bo vašemu obdarovancu omogočilo pestro izbiro popotovanj z vlakom po Sloveniji in tujini. Podarite vožnjo z muzejskim vlakom. Ali pa nepozabno dogodivščino z InterRailom. In izlet na Dunaj. Morda pa mesečno vozovnico.

Ponudba potovanj je zares velika. Lahko se odločite za potovanja na izbranih relacijah, nizkocenovne ponudbe ali pa za izlete po eni ali več državah z vozovnico Inter Rail. Ta omogoča neomejeno število voženj in je namenjena prav vsem generacijam potnikov.

Darilni boni so na voljo v vrednosti 10, 20 in 50 evrov. Vaš obdarovanec jih bo lahko unovčil za vse storitve potniškega prometa Slovenskih železnic.

Nakup

Bone lahko kupite v naših Info centrih v Ljubljani, Celju in Mariboru, naročite pa jih lahko tudi prek e-poštnega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., pri tem pa navedite svoje podatke (ime, priimek, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko ter vrednost bonov, ki jih želite naročiti). Bone boste nato prejeli po pošti, plačilo opravite po povzetju.

Darilni boni se lahko uporabijo za nakup vozovnic na vseh večjih železniških postajah v Sloveniji. Seznam prodajnih mest, kjer lahko unovčite darilne bone, si lahko ogledate tukaj.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti bona, se razlika ne vrne. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona doplačati razliko.

Več informacij o darilnih bonih in bogati ponudbi storitev potniškega prometa dobite v naših Infocentrih na železniških postajah Koper, Ljubljana, Celje in Maribor ali po tel. št. 080 81 11.