Splitski elektronski festival Ultra Europe

Tudi letos bo Festival Ultra Europe trajal tri dni in noči, od 12. do 14. julija 2019. V svoji 7. izvedbi se je uveljavil kot eden najpomembnejših festivalov v Evropi, saj vsako leto v Split pripelje najbolj znane izvajalce elektronske glasbe. Med zvezdami, ki so v preteklih letih že nastopili, so Above & Beyond, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Fedde Le Grand, Hardwell, Ingrosso, Knife Party, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, Showtek, Steve Aoki, Tiësto, W&W in številni drugi.

Zanimanje za festival presega vsa pričakovanja, saj pride vsako leto v Split približno 150.000 obiskovalcev iz okoli 140 držav.

Program, nakup vstopnic

Ultra Europe so poimenovali DESTINATION FESTIVAL, saj ponuja tudi zanimiv spremljevalni program – od pre-party na dan pred festivalom, do regate na otoku Braču in do odličnih zaključnih prireditev: torkov Beach Party ob bazenu hotela Amfora na Hvaru in sredin Closing Party na Visu.

Vse uradne informacije o festivalu najdete na spletni strani festivala ter na FB-profilu Ultra Europe .

Z vlakom do Splita in nazaj že od 38,30 evrov

Preverite vozne rede in cene za potovanje z vlakom do Splita.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite tudi:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..