Izleti in prireditve v tujini

Na smučanje v tujino

#

Na smučanje v Avstrijo, Švico ali Nemčijo, z vlakom kajpak. Brezskrbno vas bo pripeljal v neposredno bližino številnih smučišč.

Bolj podrobno

Na družinski izlet v Zagreb

#

Do Zagreba in nazaj so na voljo kar 4 dnevne povezave. Z vlakom se pripeljte v središče hrvaške prestolnice, nato pa na ogled mestnega jedra, Gornji in Donji grad, cerkev sv. Marka...in še in še!

Bolj podrobno

V Prago, na koncert legendarnih Guns N' Roses

#

Legendarna skupina Guns N' Roses se bo v sklopu turneje Not in this Lifetime Tour - 19. junija 2020, ustavila v češki prestolnici. Iz Ljubljane se v Prago lahko zapeljete že od 39 evrov. 

 


  

Bolj podrobno

Na kitarski "žur" v München - vabi Eric Clapton

#

Ne zamudite 31. maja! Eric Clapton, eden najvplivnejših blues kitaristov in sploh glasbenikov bo gostoval v Olympiahalle. V München se lahko zapeljete že od 29 evrov.

Bolj podrobno

Z vlakom na Reko – Evropsko prestolnico kulture 2020

#

Reka je od 1. februarja 2020 prvo hrvaško mesto, ki nosi naziv Evropske prestolnice kulture. Pod sloganom »Luka različnosti«, se bo do konca januarja prihodnje leto, na različnih prizoriščih zvrstilo več kot tisoč dogodkov. Na Reko se zapeljite z vlakom že od 9 evrov.

Bolj podrobno

Koncerti in prireditve

#

Predlogi večjih prireditev in koncertov na tujem kamor se lahko pripeljete z vlakom.

Bolj podrobno

Na kulinarične dogodke v Nemčijo

#

 Več kot 300 nemških restavracij nosu Michelinove zvezdice. V Nemčiji imajo tisoč in eno vrsta piva, vina iz kar 13 vinorodnih okolišev, ljubitelji kave pa boste na svoj račun prišli v Bremnu. Pridite!

Bolj podrobno