Potniški promet

Na izlet v hribe (gore)

#

Predlagamo nekaj izhodiščnih točk za izlet na katerega od slovenskih "vrhov", ki so še zlasti zanimivi za pohodnike oziroma planince. Za potovanje z vlakom uporabite - popuste.

Bolj podrobno

Izleti za skupine

#

Ponujamo vam predloge za izlete z vlakom, ki si jih lahko organizirate sami, v primeru da vas potuje več, pa vam organizacijo in ugodno ponudbo pripravimo mi.

Bolj podrobno

Ogled železniške makete

#

Če želite doživeti železniški promet v "miniaturi", obiščite železniško postajo Sevnica, kjer je na ogled postavljena čudovita železniška maketa.

Bolj podrobno

Na 60. Mednarodni pustni festival - kurentovanje na Ptuju

#

Najstarejše slovensko mesto bo med 15. in 25. februarjem v znamenju karnevalskega dogajanja - Evropska prestolnica karnevalov. Na Ptuj se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Postojnska jama

#

Kraška lepotica je s človeško ribico in svojim čudovitim bogastvom kapnikov ena najbolj znanih kraških jam na svetu. Je kraj, ki ga vsako leto obišče na tisoče turistov iz Slovenije in tujine.

Bolj podrobno

Na izlet v Škocjanske jame

#

Z vlakom se zapeljete do Divače, od tam pa brezplačno z avtobusom Slovenskih železnic do Škocjanskih jam.

Bolj podrobno

Zdraviliški vlak

#

Naj se dan začne sproščujoče. Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško in v Termah Olimie ugodneje! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

 

 

Bolj podrobno

S kolesom na vlak

#

Kaj je lepšega, kot da se na lep sončen dan odpravite na izlet v naravo s kolesom - na drugi konec Slovenije. Kako do tja? Z vlakom - potem pa hop na kolo.

Bolj podrobno