Z vlakom 50 % ceneje na Tušev tek barv

Tušev tek barv je namenjen vsem generacijam in nosi sporočilo »živi zdravo skozi zabavo«. Namen teka, ki se ga je v dosedanjih treh dogodkih udeležilo prek 17 tisoč tekačev, na večerni prireditvi pa se je doslej zabavalo več kot 30 tisoč obiskovalcev, je združiti profesionalne športnike, rekreativce in tiste, ki sicer niso športno aktivni, si pa želijo gibanja skozi zabavo. Na Tuševem teku barv se ne merijo časi, zmagovalec pa ni le prvi, ki priteče na cilj, temveč prav vsi. Med tekom udeležence pričaka pet barvnih postaj z magičnim HOLI prahom. Na cilju je poskrbljeno za bogat dnevni program s številnimi aktivnostmi, razstavljavci, animacijami za vse generacije ter končno zabavo z vrhunskimi glasbenimi izvajalci svetovnega ranga.

Z vstopnico za Tušev tek barv ob nakupu povratne vozovnice uveljavljate 50 % popust!

Velja za nakupe povratnih vozovnic z namembno postajo Ljubljana, za 21. junija z možnim povratkom 21. ali 22. junija, ob predložitvi veljavne vstopnice za prireditev. Nakupe lahko opravite na vseh prodajnih mestih Slovenskih železnic. Priporočamo nakup vozovnic v predprodaji, ki bo mogoča od 15. junija.

Pridruži se dogodku, povabi prijatelje in potuj ceneje!

Več informacij o dogodku: http://tusevtekbarv.si/ 

Vozni red

Podroben vozni red vlakov si lahko ogledate v iskalniku voznega reda.

Več informacij o voznih redih, cenah in ponudbi Slovenskih železnic dobite:

 

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na železniških postajah,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..