Z vlakom 50 odstotkov ceneje na Metaldays

Na tradicionalno druženje metalcev ob zvokih svetovno znanih metal skupin, ki bo potekala od 21. do 27. julija na sotočju v Tolminu se brezskrbno in poceni odpeljite z vlakom. Čaka vas več kot 100 nastopajočimi izvajalci, ki nastopajo na treh festivalskih odrih. Poleg glasbe boste lahko uživali na dveh festivalskih plažah, kjer reki Soča in Tolminka nudita nepozabne poletne užitke.

50-odstotni popust

Vstopnice za prireditev lahko kupite v Infocentru na železniški postaji v Ljubljani, Celju, Kopru in Mariboru, zraven pa vam bomo priložili še bon za 50-odstotni popust za potovanje z vlakom za dve osebi, katerega lahko izkoristite za vožnjo na prireditev. Izstopna postaja je Most na Soči, prizorišče pa je oddaljeno cca 4 km. 

Vstopnice

Za tedensko vstopnico boste odšteli 192,50 evra z vključenim kampiranjem, za dnevno vstopnico pa 71,50 evrov.

Na festival se pripeljite z vlakom in izrabite popuste:

Vozni red: 

Vozni red vlakov, si lahko ogledate na spletni strani v zavihku Vozni red.

Prevoz do prizorišča

Za vse potnike, ki bodo prišli na MetalDays z vlakom, do postaje Most na Soči, se lahko (proti doplačilu) iz železniške postaje do 4km oddaljenega festivalskega prizorišča zapeljete s taxijem

Več informacij dobite:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na potniških blagajnah,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..