Prireditve in koncerti

Na evropsko prvenstvo v odbojki 2019 z vlakom, Itak!

#

Arena Stožice odpira vrata! Izrabite ugodnosti in se v Ljubljano pripeljite z vlakom. Bodite med 12. in 26. septembrom del športne pravljice in navijaške množice. Slovenija gre naprej

Bolj podrobno

Na Festival Stare trte v Maribor

#

Festival "najstarejše" trte na svetu vabi na številne dogodke. Kdaj? Med 13. in 22. septembrom. V Maribor se pripeljite z vlakom, ugodno in brez nepotrebnega iskanja parkirnega mesta.

Bolj podrobno

Obiščite Park vojaške zgodovine v Pivki

#

Z vlakom do Pivke, vabi Park vojaške zgodovine.

 

 

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno

Z vlakom na dogodek - Noben me ne razume

#

Dogodek vseh dogodkov - Noben me ne razume! Kje? Oder pod zvezdami, Lutkovno gledališče Ljubljana. Kdaj? V soboto, 19. oktobra. Ko bomo s številnimi gosti odstirali različne tabuje - od medsebojnih odnosov, ki so večkrat skrhani do podnebnih sprememb. Pridite vsi, ne le "Milenijci."

Bolj podrobno

Vstopnice za koncerte

#

V Infocentrih na postaji Ljubljana, Celje, Maribor in Koper lahko kupite vstopnice za prireditve in koncerte. Pri nakupu prjemete kupon za 50 % cenejše potovanje z vlakom!

 

Bolj podrobno

Na 54. Festival Borštnikovo srečanje

#

Maribor bo med 14. in 27. oktobrom 2019 znova zaživel v znamenju gledaliških stvaritev. Festivalski dnevi napovedujejo vznemirljivo potovanje po pokrajinah gledališke lepote - postanite njen del. V Maribor se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno