Prireditve in koncerti

Z vlakom na 30. Festival life

#

Na 30. ljubljanski mednarodni filmski festival - od 13. do 24. novembra, kjer bo na ogled več kot sto celovečernih in kratkih filmov. Ne zamudite! V vseh 30. letih si je nastopajoče filme ogledalo že skoraj milijon obiskovalcev. 

 

Bolj podrobno

Rajhenburški dan čokolade in likerjev 2019

#

Z vlakom na čokoladne radosti. Kdaj? V soboto, 16. novembra - vabi grad Rajhenburg. Z vlakom preprosto do Brestanice in nato sprehod do gradu, kjer se bo dogajalo - ne prezrite!

Bolj podrobno

Vstopnice za koncerte

#

V Infocentrih na postaji Ljubljana, Celje, Maribor in Koper lahko kupite vstopnice za prireditve in koncerte. Pri nakupu prjemete kupon za 50 % cenejše potovanje z vlakom!

 

Bolj podrobno

Obiščite Park vojaške zgodovine v Pivki

#

Z vlakom do Pivke, vabi Park vojaške zgodovine.

 

 

Bolj podrobno

Z Božičkovim vlakom v čarobni december 2019

#

Naj se v čarobnem decembrskem času prižgejo iskrice v očeh vaših najmlajših. Zapeljite jih na vožnjo z muzejskim vlakom in Božičkom. Vozovnice v predprodaji že od 15. novembra!

Bolj podrobno

Zapeljite se v Ljubljano na 22. Slovenski festival vin

#

14. in 15. novembra vabi festival vin. Z vlakom 50 % ceneje: z nakupom vstopnice za festival v Infocentrih Slovenskih železnic prejmete kupon za 50 % cenejše potovanje za 2 osebi.

Bolj podrobno

S pravljičnimi vilami v Pravljično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo - Celje, kjer se bo dogajalo za najmlajše in tudi malo starejše, vse do silvestrovega. Bodite zraven!

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno