Prireditve in koncerti

Na 54. Festival Borštnikovo srečanje

#

Maribor bo med 14. in 27. oktobrom 2019 znova zaživel v znamenju gledaliških stvaritev. Festivalski dnevi napovedujejo vznemirljivo potovanje po pokrajinah gledališke lepote - postanite njen del. V Maribor se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Na 50. Sejem Narava-zdravje

#

Od 23. - 26. oktobra obiščite jubilejni sejem in naredite nekaj za svoje zdravje. Moto sejma je - Uživaj zdravo! Izvedeli boste tudi o zdravi in lokalno pridelani hrani, o pomenu gibanja za zdravje in še marsičem - pripeljite se z vlakom! 

Bolj podrobno

Vstopnice za koncerte

#

V Infocentrih na postaji Ljubljana, Celje, Maribor in Koper lahko kupite vstopnice za prireditve in koncerte. Pri nakupu prjemete kupon za 50 % cenejše potovanje z vlakom!

 

Bolj podrobno

Obiščite Park vojaške zgodovine v Pivki

#

Z vlakom do Pivke, vabi Park vojaške zgodovine.

 

 

Bolj podrobno

Na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

#

Prevoz na maraton prepustite Slovenskim železnicam, tek in druženje na Volkswagen 24. Ljubljanskem maratonu pa privoščite sebi. 27. oktober se bliža! Pridružite se tudi vi!

Bolj podrobno

Že veste, kam se boste zapeljali na martinovanje?

#

Z vlakom, kakopak, ugodno in brezskrbno. Na martinovanje vabijo Maribor, Ptuj, Ormož, Ljubljana, Sežana ter številna druga mesta...doživite letos Sv. Martina drugače!

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno

Z vlakom na martinovanje na Studenec pri Sevnici

#

Privoščite si Martinove dobrote na Studencu pri Sevnici. Pokušina vin, salam  in drugih dobrot v Grajski vinoteki, manjkala ne bo tudi torta Melanija. Na Martinovanje 9. novembra se zapeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Z vlakom na popotovanje po Levstikovi poti

#

V soboto, 9. novembra, podoživite potopis Frana Levstika - odpravite se na tradicionalno popotovanje od Litije do Čateža. Do Litije in nazaj se brezskrbno in ugodno zapeljite z vlakom.


 

Bolj podrobno