Prireditve in koncerti

Brezplačno se zapeljite na športni praznik na Pokljuko

#

Ob tekmah svetovnega pokala v biatlonu, bo 26. januarja na Pokljuki, tudi "družinski praznik" s številnimi nastopajočimi (Čuki...). Z vlakom do Lesce Bleda ali Bleda Jezera in z avtobusi naprej do Pokljuke. Pogoj za brezplačno vožnjo je vstopnica za prireditev tega dne! Bodite del biatlonske družine!  

Bolj podrobno

Z vlakom na 12. Informativo med 24. in 25. januarjem

#

Prihaja 12. Informativa, sejem izobraževanje in poklicev na GR v Ljubljani. Oglasite se na razstavnem prostoru Slovenskih železnic in sodelujte v nagradni igri za bogate nagrade. Ne prezrite! 

Bolj podrobno

Z vlakom na 31. mednarodni sejem turizma Alpe-Adria

#

Bliža se osrednja turistična prireditev v Sloveniji - že 31. mednarodni sejem Alpe-Adria. Pripeljite se z vlakom in poiščite najaktualnejše informacije o zelenem, aktivnem preživljanju oddiha oziroma prostega časa. Ne pozabite!

 

 

Bolj podrobno

Vstopnice za koncerte

#

V Infocentrih na postaji Ljubljana, Celje, Maribor in Koper lahko kupite vstopnice za prireditve in koncerte. Pri nakupu prjemete kupon za 50 % cenejše potovanje z vlakom!

 

Bolj podrobno

Obiščite Park vojaške zgodovine v Pivki

#

Z vlakom do Pivke, vabi Park vojaške zgodovine.

 

 

Bolj podrobno

Z vlakom na Reko – Evropsko prestolnico kulture 2020

#

Reka bo od 1. februarja 2020 prvo hrvaško mesto, ki nosi naziv Evropske prestolnice kulture. Pod sloganom »Luka različnosti« se bo do konca januarja prihodnje leto na različnih prizoriščih zvrstilo več kot tisoč dogodkov. Obiskovalcem bo na voljo pester program, v katerem bo vsak našel kaj po svojem okusu. Na Reko se zapeljite z vlakom že od 9 evrov.

Bolj podrobno

Zimsko razvajanje na Voglu

#

S paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o Krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno