Prireditve in koncerti

Vstopnice za koncerte

#

V Infocentrih na postaji Ljubljana, Celje, Maribor in Koper lahko kupite vstopnice za prireditve in koncerte. Pri nakupu prjemete kupon za 50 % cenejše potovanje z vlakom!

 

Bolj podrobno

Obiščite Park vojaške zgodovine v Pivki

#

Z vlakom do Pivke, vabi Park vojaške zgodovine.

 

 

Bolj podrobno

Z Božičkovim vlakom v čarobni december 2019

#

Naj se v čarobnem decembrskem času prižgejo iskrice v očeh vaših najmlajših. Zapeljite jih na vožnjo z muzejskim vlakom in Božičkom. Pohitite!

Bolj podrobno

Božična pravljica v Postojnski jami

#

Doživite najbolj čarobno božično doživetje, ki se ga boste za vedno spominjali v dih jemajočem okolju Postojnske jame in se prepustite edinstvenemu pravljičnem vzdušju. Med 25. in 30. decembrom ne zamudite tradicionalnih Živih jaslic v kraški lepotici!

Bolj podrobno

S pravljičnimi vilami v Pravljično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo - Celje, kjer se bo dogajalo za najmlajše in tudi malo starejše, vse do silvestrovega. Bodite zraven!

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o Krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno

Z vlakom v decembrski čas čarobnosti

#

Številna slovenska mesta že živijo prazničnem utripu z božično - novoletni sejmi. Samo še na obiskovalce in turiste čakajo…pripeljite se z vlakom. Brezskrbno in varno!

Bolj podrobno