25.05.2015

Pridobite beezplačno mesečno vozovnice

»Ponudba plus« pri nakupu šolske mesečne vozovnice za junij 2015

Za osnovnošolce, dijake, udeležence izobraževanja odraslih in študente velja pri nakupu šolske mesečne vozovnice za mesec junij posebna »Ponudba plus«, s katero imetnik kupljene mesečne vozovnice za mesec junij, prejme še brezplačni mesečni vozovnici za mesec julij in avgust 2015.veljavnost mesečne vozovnice za junij 2015 podaljša do 31.08.2015,  pri mesečni vozovnici za 10 voženj izdani za mesec junij 2015 doda 20 voženj, tako, da je na razpolago koriščenje 30 voženj z veljavnostjo do 31.08.2015.


Za osnovnošolce, dijake in udeležence izobraževanja odraslih, nakup subvencionirane vozovnice za julij in avgustu ni možen.

Študenti, ki ne kupijo mesečne vozovnice za mesec junij:  lahko za mesec julij kupijo le mesečno vozovnico za 10 voženj (brez doplačil za mestni promet),  za mesec avgust nakup subvencionirane mesečne vozovnice in mesečne vozovnice za 10 voženj ni možen. Poleg posebne »Ponudbe plus« veljajo za dijake, udeležence izobraževanja odraslih in študente tudi ugodnosti med poletnimi počitnicami po Pravilniku o določanju cen subvencioniranega prevoza (Obvestilo št. 170.0 – 3/2014). Upravičenci, ki so izvedli nakup:  polletne vozovnice ali polletne vozovnice za 10 voženj,  oziroma 5 mesečnih vozovnic ali 5 mesečnih za 10 voženj, niso pa izvedli nakup za junij, so upravičeni do ene istovrstne brezplačne vozovnice za enako relacijo v obdobju od 01.07. do 31.08.2015 (sami izberejo kateri mesec bodo koristili) oziroma dveh brezplačnih vozovnic, če je v polletni vozovnici veljaven nakup za junij). Blagajniki pri izdaji šolskih mesečnih vozovnic obveščajo potnike o zgoraj navedeni ponudbi pri junijski izdaji šolskih mesečnih vozovnic. Dodatna ugodnost velja samo pri ponudbi za prevoz z vlakom. Z vsebino tega dopisa seznanite blagajniško, vlakospremno in revizijsko osebje na svojem območju.

Dodatne informacije:

  • na Infocentrih,
  • na telefonski številki: 01 29 13 391,
  • po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.