17.02.2016

Na Planiški praznik z vlakom

Na voljo so dodatne vstopnice za prireditev, ki jih je mogoče kupiti samo v paketu z nakupom vozovnice za vlak!

Bliža  največji slovenski športni praznik  v dolini pod Poncami. Planica bo med 17. in 20. marcem znova gostila FIS  finale svetovnega pokala v smučarskih skokih.  Zaljubljenci v smučarske polete  bodo spet imeli priložnost spremljati najboljše skakalce  na svetu-tudi naše  na čelu s Petrom Prevcem. Pester in atraktiven spremljevalni program, zimska idila, nepozabno vzdušje, odlično pripravljena letalnica  in ne nazadnje velike letošnje zmage Petra Prevca in ostalih slovenskih orlov so zagotovilo, da bo Planica tudi letos zažarela in zaživela  v vsej svoji veličini.

Poleg rednih vlakov bo v dneh prireditve vozilo še pet dodatnih vlakov:  trije v soboto,19. marca, med Ljubljano in Jesenicami ter Novim mestom Kandijo in Jesenicami ,  ter dva v nedeljo,  20. marca, oba z Ljubljane na Jesenice (Hrušica).

Tudi letos nadaljujemo projekt  Z vlakom v Planico.  Pridružite se projektu Trajnostnega razvoja in pod Ponce  odpotujte z vlakom.  Na Slovenskih železnicah  smo za obiskovalce smučarskih skokov  19. in 20. marca pripravili posebne popuste za vožnjo z vseh železniških postaj v Sloveniji do Jesenic oziroma do Hrušice. Ponujamo povratne vozovnice po polovični ceni, otroci do všteto 12. leta pa bodo potovali brezplačno. Popust velja za 1. in 2. razred vseh vlakov.
Za 19. in 20. marec so na voljo dodatne vstopnice za planiško prireditev, ki jih je mogoče kupiti samo v paketu z nakupom vozovnice za vlak. DO NAKUPA VSTOPNIC SO UPRAVIČENI LE TISTI, KI BODO ISTOČASNO KUPILI TUDI VOZOVNICO ZA VLAK!

PAKET VSTOPNICA ZA PLANICO IN VOZOVNICA ZA VLAK ZA SOBOTO, 19.MARCA in NEDELJO, 20. MARCA JE RAZPRODAN!

Več informacij  je na voljo v Info centrih v Ljubljani, Celju, Mariboru in Kopru , na železniški postajah, na spletni strani www.slo-zeleznice.si, po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in na telefonski številki 1999.

Nazaj na vse novice