16.11.2016

Med 17. in 25. novembrom, bo med Kranjem in Jesenicami organiziran nadomestni prevoz z avtobusi

Na železniški progi med Kranjem in Jesenicami se bodo med 17. in 25. novembrom, nadaljevala obsežna dela na železniški infrastrukturi

Zaradi postopne zapore proge na posameznih odsekih med  Kranjem in Jesenicami, bo organiziran nadomestni prevoz z avtobusi. Mednarodni vlaki bodo vozili iz Ljubljane na Jesenice in naprej v Avstrijo (Beljak) v organizaciji  avstrijskih železnic.  Avtobusi stojijo na platoju glavne železniške postaje v Ljubljani. Kot so sporočile avstrijske železnice  (ÖBB), nadomestni avtobusi ne ustavljajo v  Faak am See-ju. Za lokalne vlake med Kranjem in Jesenicami je organiziran nadomestni prevoz z avtobusi, zaradi nadomestnih prevozov prihaja do okoli  pol urne zamude. Več informacij o nadomestnih prevozih  potniki najdejo na spletni strani www.slo-zeleznice.si  (nadomestni prevozi), informacije pa dobijo tudi  v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor, po telefonu na številki 1999, priporočena cena klica je 0,75 evra, (odvisno od posameznega operaterja) in po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
V času omenjene zapore proge potnikom priporočamo, da se o aktualnem stanju sproti seznanijo na spletni strani www.slo-zeleznice.si. V Skupini Slovenske železnice si nenehno prizadevamo, da redna in investicijska vzdrževalna dela in z njimi povezane zapore proge (ovire) čim manj vplivajo na  promet (prevoze). Potnikom se  opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.