11.07.2017

[IZREDNO OBVESTILO] Še vedno zaprta proga med Škofjo Loko in Kranjem: mednarodna nočna vlaka po veljavnem voznem redu

Sanacija posledic izrednega dogodka poteka!

19.44, 12.julij

Proga med Škofjo Loko in Kranjem je še vedno zaprta. Vzdrževalnim službam je uspelo, da bosta nočna vlaka v Švico in Nemčijo danes peljala po veljavnem voznem redu, lokalni potniški promet je še vedno organiziran z nadomestnimi avtobusi med Podnartom, Kranjem in Škofjo Loko. Po napovedih naj bi bil lokalni potniški promet organiziran z avtobusi vsaj še jutri.

 

12.23, 12.julij

Pristojne vzdrževalne ekipe Slovenskih železnic intenzivno odpravljajo posledice včerajšnjega izrednega dogodka - iztirjenja vagonov tovornega vlaka. Proga je še vedno zaprta za ves promet, organiziran je nadomestni prevoz z avtobusi. Po napovedih bo proga med Kranjem in Škofjo Loko zaprta vsaj še do 18-ure današnjega dne. Zaradi odpravljanja posledic včerajšnjega dogodka prihaja do zamud v potniškem prometu, potnikom se opravičujemo in zahvaljujemo za razumevanje.

7:29, 12. julij

Proga med Kranjem in Škofjo Loko je še vedno zaprta. Vzdrževalne ekipe Slovenskih železnic si prizadevajo čim prej odpraviti posledice izrednega dogodka. Potniški (lokalni) promet na omenjeni relaciji še vedno poteka z nadomestni avtobusi. Zamujala bosta mednarodna vlaka iz Münchna  - do 300, iz Zûricha pa okoli 180 minut. Več v naslednjih urah...

22:15, 11. julij

Proga med Kranjem in Škofjo Loko je še vedno zaprta. Preiskava izrednega dogodka poteka. Vso noč bodo na delu vzdrževalne ekipe Slovenskih železnic ter Intervencijska skupina Slovenskih železnic, ki bodo sanirali poškodovano progo ter odstranili vagone. V potniškem prometu je med postajama Podnart in Škofja Loka organiziran nadomestni avtobusni prevoz.

18:40, 11. julij

Na železniški postaji Kranj so se danes ob 17.50 iztirili štirje vagoni tovornega vlaka, ki je vozil proti Ljubljani. V nesreči ni nihče poškodovan, nastala je materialna škoda. Preiskava izrednega dogodka še poteka. Proga je do nadaljnjega zaprta. V potniškem prometu je organiziran nadomestni prevoz z avtobusi.

Nazaj na vse novice