Z vlakom na dogodek - Noben me ne razume

V soboto, 19. oktobra 2019, Oder pod  zvezdami, Lutkovno gledališče Ljubljana. Bodite zraven! Celodnevni dogodek z naslovom NOBEN ME NE RAZUME. Le ta seveda ni namenjen le generaciji milenijcev (rojenih med 1981 in 1997), ampak vsem, ki se zavedajo izzivov, ki jih prinaša današnji čas. Program dogodka je zelo pester. Številni nastopajoči bodo odpirali različne dileme, od vpliva družbenih omrežij na naše življenje, kaj si mislijo drugi o nas, kako vzljubiti sebe in ne nazadnje manifestirati svoje želje. O tem in še marsičem boste lahko slišali. Več o samem dogodku in nastopajočih najdete na Milenijci.

Na dogodek se kajpak, pripeljite z vlakom in se ravnajte okolju prijazno. Vsi, ki boste imeli na mobilniku naloženo virtualno vstopnico za dogodek, boste  prejeli  50 - odstotni popust za povratno potovanje z vlakom.

Za potovanje z vlakom vam ponujamo naslednje popuste:
• IZLETka: vozovnica za 15 evrov za neomejena potovanja v obdobju 5 dni: ob sobotah, nedeljah in praznikih;
• s SŽ kartico ugodnosti – DRUŽINE: vozovnica vas bo stala 40 odstotkov ceneje,  otroci do 12. leta pa potujejo v spremstvu odraslega brezplačno;
• otroci od 6 do 12 let – 50 odstotkov popusta na redno ceno vozovnice;
• Turist vikend 30 -odstotni popust za povratna potovanja ob sobotah, nedeljah in praznikih;
• s SŽ kartico ugodnosti – MLADI lahko uveljavljate 30 odstotkov popusta;
• skupine več kot 6 potnikov – 30 odstotkov popusta;
• upokojenci in starejši od 60 let s SŽ kartico ugodnosti – SENIORJI: 50 odstotkov popusta za potovanja ob sobotah in nedeljah in praznikih ter 30 odstotkov v ostalih dnevih.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite:
v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na brezplačni telefonski številki: 080 81 11,
po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..