Z vlakom na filmske večere Pod zvezdami

Ne prezrite! Ljubljana oziroma Ljubljanski grad nadaljuje sezono filmskih večerov. Med 11. julijem in 3. avgustom - Kinodvor in Ljubljanski grad - organizirata že skoraj tradicionalne poletne filmske večere na prostem. Na Grajskem dvorišču se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič predstavljeni na slovenskem platnu. Filmski večeri Pod zvezdami se bodo začeli s prvencem Urše Menart Ne bom več Luzerka, dobitnika nagrade Vesna za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu. Več o programu "filmov Pod zvezdami" in o ceni vstopnic najdete na spletni strani Kinodvora - Podzvezdami

V Ljubljano se pripeljite z vlakom, ugodno in brezskrbno, brez nepotrebnega iskanja parkirnih mest. Z vlakom do glavne železniške postaje in nato kratek sprehod do središča mesta in vzpenjače na Ljubljanski grad. Za tiste pogumnejše pa malce daljši sprehod do Ljubljanskega gradu. Tam pa filmske poslastice Pod zvezdami.  
 
Za potovanje z vlaki lahko izkoristite tudi eno od spodaj navedenih ponudb:

IZLETka: vozovnica za 15 evrov za neomejena potovanja v obdobju 5 dni: ob sobotah, nedeljah in praznikih;
s SŽ kartico ugodnosti – DRUŽINE: vozovnica vas bo stala 40 odstotkov ceneje,  otroci do 12. leta pa potujejo v spremstvu odraslega brezplačno;
otroci od 6 do 12 let – 50 odstotkov popusta na redno ceno vozovnice, v spremstvu odraslega;
s SŽ kartico ugodnosti – MLADI lahko uveljavljate 30 odstotkov popusta;
skupine več kot 6 potnikov – 30 odstotkov popusta;
upokojenci in starejši od 60 let s SŽ kartico ugodnosti – SENIORJI: 50 odstotkov popusta za potovanja ob sobotah in nedeljah in praznikih ter 30 odstotkov v ostalih dnevih.

Podrobnejše informacije lahko dobite:
v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na železniških postajah,
na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..