Zapeljite se v Ljubljano na 22. Slovenski festival vin

Razvajajte svoje brbončice ob vrhunski žlahtni kapljici…kdaj? 14. in 15. novembra, v  Cankarjevem domu. V Ljubljano se pripeljite z vlakom

Slovenski festival vin skupaj s Festivalom kulinarike vsako leto utrjuje svoj položaj vodilne prireditve s področja vin in kulinarike. Letošnji festival vin bo znova postregel z najboljšim kar rodijo slovenski vinogradi, pa tudi nekateri vinogradi izven naših meja...
Tokrat bo na festivalu sodelovalo več kot 150 domačih in tujih vinarjev, okušalo pa se bo več kot 500 različnih vinskih vzorcev.

V četrtek in petek, 14. in 15. novembra, bo Cankarjev dom v Ljubljani prežet z najodličnejšo domačo in tujo žlahtno kapljico. Že 22. Slovenski festival vin je del projekta November Gourmet Ljubljana.

Več o programu letošnjega festivala najdete na slovenskifestivalvin.si.

Na 22. Slovenski festival vin se 50 odstotkov ugodneje zapeljite z vlakom. Z nakupom vstopnice za prireditev v Infocentrih Slovenskih železnic (na železniških postajah v Mariboru, Celju, Ljubljani in Kopru) prejmete kupon za 50 odstotkov cenejše potovanje za 2 osebi.

Izrabite popuste in ugodnosti pri potovanju z vlakom:

• IZLETka: vozovnica za 15 evrov za neomejena potovanja v obdobju 5 dni: ob sobotah, nedeljah in praznikih;
• s SŽ kartico ugodnosti – DRUŽINE: vozovnica vas bo stala 40 odstotkov ceneje,  otroci do 12. leta pa potujejo v spremstvu odraslega brezplačno;
• otroci od 6 do 12 let – 50 odstotkov popusta na redno ceno vozovnice;
• s SŽ kartico ugodnosti – MLADI lahko uveljavljate 30 odstotkov popusta;
• skupine več kot 6 potnikov – 30 odstotkov popusta;
• upokojenci in starejši od 60 let s SŽ kartico ugodnosti – SENIORJI: 50 odstotkov popusta za potovanja ob sobotah in nedeljah in praznikih ter 30 odstotkov v ostalih dnevih.
Več o voznih redih vlakov najdete na
www.slo-zeleznice.si

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite:
v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na potniških blagajnah,
na telefonski številki 080 81 11,
po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..