Silvestrovanje na Dunaju

Doživite čarobno praznično privlačnost Dunaja. Prestolnica Avstrije je vabljiva v vseh letnih časih, še posebej privlačna pa je v prazničnem času. Štefanova cerkev, Rathausplatz, Prater in številne druge znamenitosti v prazničnih dneh, še zlasti pa na silvestrovo, zaživijo v vsej svoji lepoti in nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Silvestrovo na Dunaju bo zagotovo nepozabno. Mestno jedro bo že popoldan postalo »party« cona, zabava pa bo trajala do jutranjih ur. Lahko se boste zavrteli v taktih Straussovih valčkov ali polke. Za pijačo in jedačo bodo skrbeli pod šotori s pivom, punčem in šampanjcem ter okusnimi prigrizki.  

Vozni red

Vlak »Emona« iz Ljubljane odpelje ob 15.45, iz Celja 17.19 in iz Maribora ob 18.20. Na Dunaj boste prispeli ob 22.02 in noro silvestrovanje na prostem v avstrijski prestolnici se lahko začne. Na vlaku si lahko pred silvestrskim rajanjem privoščite tudi večerjo.

Povratek nazaj z jutranjim ali popoldanskim vlakom!

Cene vozovnic se začnejo že pri 29 evrih

Cena enosmerne vozovnice iz Ljubljane, Celja ali Maribora že od  29 evrov - več o voznem redu in cenah.

Dunaj ni edino evropsko mesto, kamor se lahko zapeljete z vlakom na Silvestrovo. Salzburg, Gradec, Zürich, Budimpešta, Reka, Trst vabijo, da  31. december doživite drugače. Več informacij najdete na www.slo-zeleznice.si

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite tudi:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111 (od 6.00 do 22.00),
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..