Božični sejmi v soseščini vas pričakujejo - pripeljite se z vlakom

Božični sejmi z bogato ponudbo kar tekmujejo, kateri je lepši in ima bogatejšo ponudbo... vsakdo pa najde kaj za sebe - tudi vi!

Pripeljite se z vlakom!

V Beljaku od 15. novembra do 26. decembra
Beljak ni velemesto, je pa zagotovo zelo prisrčno mestece, ki  pokaže vso svojo  lepoto  v predbožičnem času. Takrat celo mesto zaživi v prazničnih odtenkih, ob sprehodu po mestu med  prazničnimi stojnicami,  se boste tudi hitro prepustili decembrskemu prazničnemu vzdušju. Beljak je v adventnem času mesto luči, polno čarobnosti, druženja in presenečenj!

Več informacij o dogodkih v Beljaku lahko najdete na: Advent
Vozne rede vlakov, popuste in cene vozovnic za potovanje lahko pogledate - Beljak.

Gradec  bo v praznična oblačila odet med 22. novembrom in  24. decembrom
Gradec je mesto z enim najbolje ohranjenih mestnih središč zaradi česar je na Unescovem seznamu kulturne dediščine že od leta 1999. Staro mestno jedro v objemu  številnih stavb skriva lepoto od gotike do modernizma. Sprehod med prazničnimi stojnicami v božično novoletnih  dneh odkriva podobo korak za korakom …

Več informacij o dogodkih v Gradcu lahko najdete na: Advent
Vozne rede vlakov, popuste in cene vozovnic za potovanje v Gradec najdete na - Gradec.

Salzburški adventni festival letos odpre vrata že 29. novembra in bodo odprta do 15. decembra
Mozartovo mesto in njegove znamenitosti, dvorec in vrt  Mirabell, mogočna trdnjava Hohensalzburg, staro mestno  jedra z Žitno ulico, kjer se je rodil Mozart,  salzburška katedrale in še mnoge druge znamenitosti,  nudijo enkratno doživetje zgodovine in sodobnega utripa mesta. Ob prazničnem potepu  si seveda privoščite postanek pri eni od mnogih stojnic, kjer lahko okusite enkratno ponudbo Mozartovega mesta.

Več informacij o dogodkih v Salzburgu lahko najdete na: Advent
Vozne rede vlakov, popuste in cene vozovnic za potovanje v Salzburg najdete na - Salzburg.

V Budimpešti, na enem najbolj popularnih sejmov v Evropi, boste lahko uživali od 8. novembra vse do 1. januarja 2020
V bogati ponudbi božičnega sejma v Budimpešti bo vsakdo našel kaj zase. Budimpešta, veličastno mesto na bregovih Donave, je v prazničnem decembru še posebej vabljivo, na sprehodu ob Donavi boste lahko občudovali božično okrašene stavbe in celotno mesto.

Več informacij o dogodkih v Budimpešti lahko najdete na: Advent
Vozne rede vlakov, popuste in cene vozovnic za potovanje v Budimpešto - najdete.

Advent v Opatiji, ki bo odprl vrata 29. novembra, odprta pa bodo vse do 12. januarja, bo v tem turističnem obmorskem mestu ponudil številne praznične dogodke, ki zagotovo nikogar ne bodo pustili ravnodušnega. Številni koncerti in predstave, ob bogati ponudbi božičnega sejma z vsemi kulinaričnimi dobrotami in posebnosti, so zagotovilo, da se je v jadransko Nico, kot jo pogosto imenujejo, še zlasti v prazničnih decembrskem dneh, preprosto treba zapeljati! 

Več informacij o dogodkih v Opatiji najdete na: Advent
Vozne rede vlakov, popuste in cene vozovnic za potovanje v Opatijo - najdete.