Na festival Pivo in cvetje se pripeljite z vlakom

Med 11. in 14. julijem bo v Laškem spet veselo, zabavno in predvsem glasbeno vzdušje. 55. festival Pivo in cvetje bo uradno odprl vrata že v četrtek, 11. julija.

V Laškem se bodo v dneh festivala zvrstili številni vrhunski in uveljavljeni domači ter tuji glasbeni gostje. V 4 dneh se bo na 3 odrih zvrstilo preko 60 glasbenih nastopov.

Več o festivalu 

Več o festivalu in program, si lahko ogledate na uradni spletni strani Festivala Pivo in Cvetje.

Do Laškega brezskrbno z vlakom

Na Slovenskih železnicah smo tudi letos poskrbeli, da se boste lahko do središča zabave in glasbenega razvajanja odpeljali z vlaki in se seveda varno vrnili domov. Nekateri vlaki bodo do Laškega in nazaj vozili daljši (podaljšane garniture) kot običajno, hkrati pa smo dodali tudi številne izredne vlake.

Vozni redi

Vozni redi vlakov za obiskovalce prireditve Pivo in Cvetje:

Na festival se pripeljite z vlakom in izrabite popuste:

Za potovanje z rednimi in izrednimi vlaki lahko obiskovalci izkoristijo 30 - odstotni popust za nakup povratnih vozovnic od vseh postaj na območju Slovenskih železnic do Laškega. Za potovanje z vlaki lahko izkoristite tudi eno od spodaj navedenih ponudb:

Nakup vozovnic že v predprodaji

Priporočamo, da si vozovnice kupite v predprodaji in se tako zanesljivo izognete gneči. 

Rdeči karton 

Med prireditvijo Pivo in cvetje bo pod okriljem Pivovarne Laško, Sekcije za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Laško, Policije in Slovenskih železnic potekala akcija »Če pijem, grem z vlakom«. Na prireditvi bo na mestu z oznako maligan party mogoč preizkus z alkotestom. Tisti, ki vam bo test pokazal previsoko vsebnost alkohola, boste prejeli rdeči karton, ki ga boste lahko na prodajnem mestu Slovenskih železnic zamenjali za brezplačno vozovnico in se tako varno odpeljali domov. Vozovnica velja za 2. razred vseh vlakov, razen za vlake ICS.

Vse podrobnejše informacije o voznih redih in popustih dobite:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na železniških postajah,
  • na brezplačni telefonski številki: 080 8111,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..