Zimsko razvajanje na Voglu

Za ljubitelje smučanja in deskanja na naravnem snegu, ki se boste v Bohinj oziroma do Bohinjske Bistrice pripeljali z vlakom, smo Turizem Bohinj, Smučišče Vogel ter Slovenske železnice in Alpetour -  potovalna agencija, skupaj pripravili zanimiv in ugoden paket, ki bo navdušil še tako zahtevnega turista oziroma smučarja in deskarja. Več o snežnih razmerah na - www.vogel.si.  

Smučarski paket s povratno vozovnico za vlak med  Ljubljano in Bohinjsko Bistrico ter med Sežano in Bohinjsko Bistrico, dnevna smučarska vozovnica, prevoz s ski busom iz Bohinjske Bistrice do spodnje postaje Žičnice Vogel in nazaj ter kosilo »Lačni smučar« v restavraciji Viharnik na Voglu. Kosilo vsebuje dnevno enolončnico, jabolčni zavitek in čaj ali kuhano vino, vse skupaj 37 evrov za odrasle oziroma 24 evrov za otroke, od 6 do 14 leta, če kupijo paket na železniški postaji. Če potnik kupi smučarski paket na vlaku, pa je cena 34 evrov za odrasle oziroma 22 evrov za otroke, brez kosila!

Vozni red vlakov najdete na Slo-zeleznice. SKI avtobus vas z železniške postaje v Bohinjski Bistrici zapelje do spodnje postaje Žičnice Vogel.


Več informacij o voznih redih, cenah in o ponudbi je na voljo:

  • v Infocentrih SŽ Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na telefonu 080 81 11,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., www.slo-zeleznice.si,
  • Turizem Bohinj, po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., www.bohinj.si,
  • Žičnice Vogel, po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., www.vogel.si.