Potniški promet

Z Božičkovim vlakom v čarobni december

#

Naj se v čarobnem decembrskem času prižgejo iskrice v očeh vaših najmlajših. Zapeljite jih na vožnjo z muzejskim vlakom in Božičkom!

Bolj podrobno

S pravljičnimi vlaki na Bled

#

V čarobnem decembru, vas vabimo na pravljične vlake, iz Nove gorice do Bleda. Čaka vas animacija škratkov iz Dežele ljudskih pravljic Bled. Za družine so na voljo ugodne cene vozovnic.

Bolj podrobno

S pravljičnimi vilami v Pravljično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo v Celju, kjer se odvijajo brezplačna doživetja za najmlajše in malo starejše vse do silvestrovega.

Bolj podrobno

Kupi e-vozovnico

#

Do spletnega nakupa le z enim klikom.

E-VOZOVNICA

Bolj podrobno

S spletno anketo do nagrade

#

Vaše mnenje je za nas pomembno! Izpolnite kratko spletno anketo in sodelujte v nagradnem žrebanju. Za anketo boste porabili okoli 2 minuti.

 

Bolj podrobno

Z Mestno vozovnico tudi do Lavrice oz Dolgega mosta

#

Od nedelje 9. decembra 2018, se Mestni dnevni oziroma mesečni vozovnici, ki veljata za neomejeno število voženj znotraj ljubljanskega mestnega območja pridružujeta še novi postajališči Ljubljana Dolgi most in Lavrica.

Bolj podrobno

Najbolj čarobni božični sejmi

#

Lesketajoče lučke, dišeče kuhano vino, sladki medenjaki, vroča čokolada in lectova srca, z malce sreče tudi sneg – Božič je pred vrati! V mestih širom Evrope bodo zaživeli nešteti  božični sejmi, ki vabijo k pohajkovanju, čvekanju in uživanju. In najboljše: vse sejme lahko obiščete z vlakom!

Bolj podrobno

Katero pot boste izbrali? S hitro odločitvijo do 10% popusta

#

Ena vozovnica, 30 držav, neskončno spominov! Že veste katero pot boste izbrali tokrat? Hitra odločitev vam prinese 10 odstotkov popusta.

Bolj podrobno