Potniški promet

Z vlakom na 7. Čokoljano

#

Prestolnica bo 19. oktobra znova v objemu čokolade. Kje? Na Pogačarjevem trgu v središču mesta. V Ljubljano se pripeljite z vlakom - okolju prijazno in poskusite čokoladne dobrote. Ne zamudite Čokoljane.

Bolj podrobno

Na 54. Festival Borštnikovo srečanje

#

Maribor bo med 14. in 27. oktobrom 2019 znova zaživel v znamenju gledaliških stvaritev. Festivalski dnevi napovedujejo vznemirljivo potovanje po pokrajinah gledališke lepote - postanite njen del. V Maribor se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Zdraviliški vlak

#

Naj se dan začne sproščujoče. Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško in v Termah Olimie ugodneje! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

 

 

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

#

Prevoz na maraton prepustite Slovenskim železnicam, tek in druženje na Volkswagen 24. Ljubljanskem maratonu pa privoščite sebi. 27. oktober se bliža! Pridružite se tudi vi!

Bolj podrobno

Z vlakom na 71. knjižni sejem v Frankfurt

#

Na največji knjižni sejem na svetu, med 16. in 20. oktobrom, se pripeljite z vlakom ... v Frankfurt že od 49 evrov.

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

Z vlakom na dogodek - Noben me ne razume

#

Dogodek vseh dogodkov - Noben me ne razume! Kje? Oder pod zvezdami, Lutkovno gledališče Ljubljana. Kdaj? V soboto, 19. oktobra. Ko bomo s številnimi gosti odstirali različne tabuje - od medsebojnih odnosov, ki so večkrat skrhani do podnebnih sprememb. Pridite vsi, ne le "Milenijci."

Bolj podrobno

Z vlakom na popotovanje po Levstikovi poti

#

V soboto, 9. novembra, podoživite potopis Frana Levstika - odpravite se na tradicionalno popotovanje od Litije do Čateža. Do Litije in nazaj se brezskrbno in ugodno zapeljite z vlakom.


 

Bolj podrobno

Z vlakom na martinovanje na Studenec pri Sevnici

#

Privoščite si Martinove dobrote na Studencu pri Sevnici. Pokušina vin, salam  in drugih dobrot v Grajski vinoteki, manjkala ne bo tudi torta Melanija. Na Martinovanje 9. novembra se zapeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Krompirjeve počitnice vabijo na potepe po evropskih mestih

#

Počitnice se nezadržno bližajo, že veste kam se boste odpravili? Kam vas bo zapeljalo? Z vlakom je najpreprosteje in okolju prijazno. Izberite ga tudi vi!

Bolj podrobno

Na 50. Sejem Narava-zdravje

#

Od 23. - 26. oktobra obiščite jubilejni sejem in naredite nekaj za svoje zdravje. Moto sejma je - Uživaj zdravo! Izvedeli boste tudi o zdravi in lokalno pridelani hrani, o pomenu gibanja za zdravje in še marsičem - pripeljite se z vlakom! 

Bolj podrobno