Potniški promet

Z vlakom na dogodek - Noben me ne razume

#

Dogodek vseh dogodkov - Noben me ne razume! Kje? Oder pod zvezdami, Lutkovno gledališče Ljubljana. Kdaj? V soboto, 19. oktobra. Ko bomo s številnimi gosti odstirali različne tabuje - od medsebojnih odnosov, ki so večkrat skrhani do podnebnih sprememb. Pridite vsi, ne le "Milenijci."

Bolj podrobno

Z vlakom na že 186. Oktoberfest

#

München bo med 21. septembrom in 6. oktobrom -  spet središče pivskega sveta. V bavarsko prestolnico se preprosto zapeljite z vlakom - že od 29 evrov.

Bolj podrobno

Na evropsko prvenstvo v odbojki 2019 z vlakom, Itak!

#

Arena Stožice odpira vrata! Izrabite ugodnosti in se v Ljubljano pripeljite z vlakom. Danes, 26. septembra bodite del športne pravljice in navijaške množice. Slovenija gre naprej

Bolj podrobno

Na Festival Stare trte v Maribor

#

Festival "najstarejše" trte na svetu vabi na številne dogodke. Kdaj? Med 13. in 22. septembrom. V Maribor se pripeljite z vlakom, ugodno in brez nepotrebnega iskanja parkirnega mesta.

Bolj podrobno

Z enotno splošno IJPP vozovnico na vlak ali avtobus

#

Poleg letnih in mesečnih od avgusta v prodaji tudi enkratne, dnevne in tedenske neimenske prenosljive IJPP vozovnice - tudi na potniških blagajnah Slovenskih železnic.

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

Bolj podrobno

Madžarska

#

Spoznajte mesto kavarn, čard in "Doboš" torte. V Budimpešto se iz Ljubljane lahko zapeljete že za 15 evrov.

Bolj podrobno