Potniški promet

Z vlakom na Praznik sira in vina

#

Ne prezrite! Bohinjska Bistrica, dvorana Danica, sobota, 14. september - Praznik sira in vina.

Bolj podrobno

Obiščite Park vojaške zgodovine v Pivki

#

Z vlakom do Pivke, vabi Park vojaške zgodovine.

 

 

Bolj podrobno

Na evropsko prvenstvo v odbojki 2019 z vlakom, Itak!

#

Arena Stožice odpira vrata! Izrabite ugodnosti in se v Ljubljano pripeljite z vlakom. Bodite med 12. in 26. septembrom del športne pravljice in navijaške množice. Slovenija gre naprej

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Z eno vozovnico na vlak in avtobus.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

Bolj podrobno

Na Festival Stare trte v Maribor

#

Festival "najstarejše" trte na svetu vabi na številne dogodke. Kdaj? Med 13. in 22. septembrom. V Maribor se pripeljite z vlakom, ugodno in brez nepotrebnega iskanja parkirnega mesta.

Bolj podrobno

Na 52. MOS v Celje

#

Celje bo od - 10. do 15. septembra - znova središče sejemskega dogajanja. Vrata odpira Mednarodni sejem obrti in podjetnosti. Zapeljite se v središče sejemskega vrveža z vlakom - preprosto in ugodno. Obiščite na sejmu razstavni prostor Slovenskih železnic!

 

Bolj podrobno

V Bohinj, na že 62. Kravji bal

#

15. septembra bo Bohinj spet zaživel v znamenju življenja in običajev planšarjev. S paketom Z vlakom, ki vključuje prevoz, ogled prireditve in slapa Savice, že od 5. evrov.

 

 

Bolj podrobno

Z enotno splošno IJPP vozovnico na vlak ali avtobus

#

Poleg letnih in mesečnih od avgusta v prodaji tudi enkratne, dnevne in tedenske neimenske prenosljive IJPP vozovnice - tudi na potniških blagajnah Slovenskih železnic.

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

Z vlakom na že 186. Oktoberfest

#

München bo med 21. septembrom in 6. oktobrom -  spet središče pivskega sveta. V bavarsko prestolnico se preprosto zapeljite z vlakom - že od 29 evrov.

Bolj podrobno

Vrata bo odprl 14. Otroški bazar

#

Kdaj? Med 14. in 15. septembrom. Kje? Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Bodite del največjega dogodka za družine pri nas. Pripeljite se z vlakom, sodelujte v nagradni igri Slovenskih železnic. Ne zamudite!

Bolj podrobno

Madžarska

#

Spoznajte mesto kavarn, čard in "Doboš" torte. V Budimpešto se iz Ljubljane lahko zapeljete že za 15 evrov.

Bolj podrobno