Potniški promet

Z vlakom na filmske večere Pod zvezdami

#

Ljubljanski grad - med 11. julijem in 3. avgustom - spet vabi filmske sladokusce. Začenja se sezona filmskih večerov Pod zvezdami. V čarobnem grajskem ambientu se bodo "zavrteli" številni vrhunci. Izrabite popuste z vlakom in se zapeljite ne filmske poslastice.

Bolj podrobno

Z vlakom v Split na elektronski žur - Ultra Europe

#

Festival elektronske glasbe Ultra Europe bo tri dni in tri noči, med 12. in 14. julijem, "tresel" Split.

Bolj podrobno

Na festival Pivo in cvetje se pripeljite z vlakom

#

V mestu piva in cvetja je vse pripravljeno na največjo turistično - glasbeno prireditev pri nas, ki odpira vrata 11. julija. Slovenske železnice bomo poskrbele za varen, udoben in ugoden prevoz do prizorišča dogajanja.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom na praznik borovnic v Borovnico

#

Borovnica bo 13. julija spet v znamenju borovnic. Doživite nostalgično pot z muzejskim vlakom iz Ljubljane do Borovnice in nazaj.

Bolj podrobno

Na potep v Skopje...

#

Z vlakom na poletni potep v severnomakedonsko prestolnico, kjer se prepletata zgodovini dveh imperijev, rimskega in otomanskega ter nepozabni balkanski melos. V Skopje že od 37,50 evrov!

Bolj podrobno

V Turčijo že od 129 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno

Z vlakom 50 odstotkov ceneje na Metaldays

#

Zapeljite se na tradicionalno druženje metalcev na Sotočju: od 21. do 27. julija, kar 50 odstotkov ceneje ... z vlakom.

Bolj podrobno

Poletni nočni vlak med Koprom in Budimpešto

#

Med 22. junijem in 1. septembrom, se do Madžarske prestolnice, veličastnega mesta na bregovih Donave, lahko pripeljete tudi z nočnim vlakom iz Kopra. Obiščite mesto čard in znamenite Doboš torte.

Bolj podrobno

S kolesom do Rosenbacha na Faak am See...

#

Vsak konec tedna med 8. junijem in 8. septembrom, ter 10. in 20. junija, ter 15. avgusta se zapeljete z dodatnimi maloobmejnimi vlaki do Bač (Faak am See), Podrožce (Rosenbach) ali Beljaka (Villach Hbf) okolico pa raziščite s svojim kolesom.

Bolj podrobno

Med poletnimi počitnicami do Pulja, Brionov,...

#

Zapeljite se z vlakom v Pulj, nato še na potep z ladjico na Brione, kjer boste spoznali številne arheološke in živalske znamenitosti ter začutili morski utrip. Iz Ljubljane v Pulj in nazaj že za 29 evrov.

Bolj podrobno

V Budimpešto že za 15 evrov, avgusta vabi tudi festival Sziget

#

V madžarsko prestolnico se zapeljite z direktnim vlakom - na festivalskem otoku v Budimpešti se bo med 7. in 13. avgustom spet »dogajalo«. Bodite zraven!

Bolj podrobno

Na morje z vlakom ICS

#

Od 1. julija dalje se brez zastojev in težav s parkiranjem, do slovenske obale, zapeljite z vlakom InterCity Slovenija.

Bolj podrobno