Potniški promet

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Na smučanje v tujino

#

Na smučanje v Avstrijo, Švico ali Nemčijo, z vlakom kajpak. Brezskrbno vas bo pripeljal v neposredno bližino številnih smučišč.

Bolj podrobno

Z vlakom na 12. Informativo med 24. in 25. januarjem

#

Prihaja 12. Informativa, sejem izobraževanje in poklicev na GR v Ljubljani. Oglasite se na razstavnem prostoru Slovenskih železnic in sodelujte v nagradni igri za bogate nagrade. Ne prezrite! 

Bolj podrobno

Dunaj

#

Z vlakom iz Ljubljane do Dunaja že od 29 evrov. Izkoristite čas potovanja za pogostitev v restavracijskem vagonu. Na poti si lahko privoščite tudi postanek, mogoče v Gradcu?

Bolj podrobno

Z vlakom na 31. mednarodni sejem turizma Alpe-Adria

#

Bliža se osrednja turistična prireditev v Sloveniji - že 31. mednarodni sejem Alpe-Adria. Pripeljite se z vlakom in poiščite najaktualnejše informacije o zelenem, aktivnem preživljanju oddiha oziroma prostega časa. Ne pozabite!

 

 

Bolj podrobno

Brezplačno se zapeljite na športni praznik na Pokljuko

#

Ob tekmah svetovnega pokala v biatlonu, bo 26. januarja na Pokljuki, tudi "družinski praznik" s številnimi nastopajočimi (Čuki...). Z vlakom do Lesce Bleda ali Bleda Jezera in z avtobusi naprej do Pokljuke. Pogoj za brezplačno vožnjo je vstopnica za prireditev tega dne! Bodite del biatlonske družine!  

Bolj podrobno

Zimsko razvajanje na Voglu

#

S paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

Švica

#

Cena enosmerne vozovnice Ljubljana - Zürich že od 29,90 evrov. Iz Ljubljane pelje tudi nočni vlak - najamete lahko spalnik in se zbudite, ko prispete v središče Züricha.

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

Z direktnim vlakom Crossmoby iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno

Reka

#

Z direktnim vlakom vsak dan do tretjega največjega mesta na Hrvaškem, največjega pristanišča in turistično prometnega središča - Reke. Letos je ta tudi evropska prestolnica kulture.

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

V Prago, na koncert legendarnih Guns N' Roses

#

Legendarna skupina Guns N' Roses se bo v sklopu turneje Not in this Lifetime Tour - 19. junija 2020, ustavila v češki prestolnici. Iz Ljubljane se v Prago lahko zapeljete že od 39 evrov. 

 


  

Bolj podrobno