Potniški promet

19. julij - spremembe voznega reda

#

Zaradi obsežnih gradbenih del in zapor proge med postajami Celje-Laško-Rimske Toplice bo v času od 19. julija do 8. decembra 2018 na odsekih štajerske proge prilagojen vozni red vlakov, namesto nekaterih vlakov pa bo uveden nadomestni avtobusni prevoz. 

Bolj podrobno

ZLATKA – letna vozovnica za seniorje

#

Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Potovanje na dan vas tako lahko stane le 0,82 €. Akcija: če kupite Zlatko v paru, boste za nakup obeh odšteli 499 evrov. Možen nakup na obroke. 

Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

#

Ob sobotah, nedeljah in praznikih na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

 

Bolj podrobno

Abonentske splošne vozovnice

#

Od 1. junija: cenejše letne splošne abonentske vozovnice! Na voljo so tudi polletne in letne osnovnošolske abonentske vozovnice. S splošnimi in osnovnošolskimi abonentskimi vozovnicami za lokalne potniške vlake potujete brez doplačil tudi z vlaki IC, EC, MV in ICS. Možen nakup na obroke.

Bolj podrobno

Z vlakom v Vipavsko dolino na Lakeness festival

#

Po vstopnico v Info centre SŽ in z vlakom kar 50 odstotkov ceneje na Lakeness festival v Vipavsko dolino.

Bolj podrobno

Na Sziget, v Budimpešto

#

V madžarsko prestolnico se zapeljite z direktnim vlakom - na festivalski otok v Budimpešto, kjer se bo med 8. in 15. avgustom spet »dogajalo«…

Bolj podrobno

48. Praznik terana in pršuta

#

Med 10. in 12. avgustom bodo Dutovlje v znamenju pršuta in Terana. Zapeljite se z vlakom in brezskrbno razvajajte svoje brbončice. 

Bolj podrobno

Poletni nočni vlak: Koper - Budimpešta

#

Med 22. junijem in 3. septembrom, se do Madžarske prestolnice do veličastnega mesta ob bregovih Donave lahko odpravite tudi z nočnim vlakom iz Kopra.

Bolj podrobno