Potniški promet

Z vlakom na festival Pivo in cvetje Laško

#

Glasba, ki spoštuje domače ustvarjalce in prinaša mednarodne legende. Vrsta etnografskih, hortikulturnih, zabavnih, športnih ter ustvarjalnih vsebin za vse generacije in za vse okuse. Že 54 let.

Bolj podrobno

Zagreb

#

Do hrvaške prestolnice že za 9 evrov. Zagreb je dobra izbira za enodnevne izlete, obiske sejmov, koncertov...

Bolj podrobno

ZLATKA – letna vozovnica za seniorje

#

Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Potovanje na dan vas tako lahko stane le 0,82 €. Akcija: če kupite Zlatko v paru, boste za nakup obeh odšteli 499 evrov. Možen nakup na obroke. 

Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

#

Ob sobotah, nedeljah in praznikih na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

 

Bolj podrobno

Vozovnice Interrail 15 % ceneje

#

Posebna ponudba: 15 % cenejše vozovnice Interrail Global Pass, med 6. in 16. julijem! S kupljeno vozovnico lahko potujete tudi kasneje. 

Bolj podrobno

Abonentske splošne vozovnice

#

Od 1. junija: cenejše letne splošne abonentske vozovnice! Na voljo so tudi polletne in letne osnovnošolske abonentske vozovnice. S splošnimi in osnovnošolskimi abonentskimi vozovnicami za lokalne potniške vlake potujete brez doplačil tudi z vlaki IC, EC, MV in ICS. Možen nakup na obroke.

Bolj podrobno

Z vlakom v Vipavsko dolino na Lakeness festival

#

Po vstopnico v Info centre SŽ in z vlakom kar 50 odstotkov ceneje na Lakeness festival v Vipavsko dolino.

Bolj podrobno

Na praznik borovnic z muzejskim vlakom in skupino Tabu

#

Borovnica bo 14. julija zaživela v znamenju borovnic. Zapeljite se nostalgično z "muzejcem" ali s potniškim vlakom s skupino Tabu.

Bolj podrobno

Smer EXIT …

#

Na Exit Festival, ki bo letos med 12. in 15. julijem, spet navduševal mlade in malo manj mlade. Zapeljite se v Novi Sad z vlakom...brezskrbno in ugodno! Mladi lahko potujejo s kar 70% popustom.

 

Bolj podrobno

Na Sziget, v Budimpešto

#

V madžarsko prestolnico se zapeljite z direktnim vlakom - na festivalski otok v Budimpešto, kjer se bo med 8. in 15. avgustom spet »dogajalo«…

Bolj podrobno

Na Metaldays s 50 % popustom

#

Zapeljite se na tradicionalno druženje metalcev na Sotočju: od 22. do 28. julija, kar 50 odstotkov ceneje ... z vlakom.

Bolj podrobno

Poletni nočni vlak: Koper - Budimpešta

#

Med 22. junijem in 3. septembrom, se do Madžarske prestolnice do veličastnega mesta ob bregovih Donave lahko odpravite tudi z nočnim vlakom iz Kopra.

Bolj podrobno