Potniški promet

Z vlakom na "Informativce" 2020

#

Na informativna dneva se zapeljite brezskrbno in sproščeno z vlakom. Vlaki bodo 14. in 15. februarja okrepljeni. Vozovnico lahko kupite tudi prek spleta ali aplikacije Grem z vlakom.  

Bolj podrobno

Na 60. Mednarodni pustni festival - kurentovanje na Ptuju

#

Najstarejše slovensko mesto bo med 15. in 25. februarjem v znamenju karnevalskega dogajanja - Evropska prestolnica karnevalov. Na Ptuj se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Z vlakom na 56. Zlato lisico

#

Bodite del nepozabne smučarske zgodbe ter 15. in 16. februarja navijajte za naše Lisičke. Do Jesenic se pripeljite z vlakom, naprej do Kranjske Gore pa z avtobusom. Z nakupom vstopnic v Infocentrih SŽ do bona za 50-popust za nakup enosmerne ali povratne vozovnice...

Bolj podrobno

Z vlakom v Dobovo na 22. mednarodni pustni karneval - Fašjenk

#

Pustni karneval z bogato zgodovino. Bodite del njega tudi vi. Od 21. februrja naprej. Z vlakom se pripeljete v neposredno bližino prireditve.

Bolj podrobno

V karnevalska mesta se pripeljite z vlakom

#

Benetke, Opatija (Reka), Beljak in še mnoga druga karnevalska mesta vas pričakujejo...pridružite se! Z vlakom je najbolj preprosto in brezskrbno

Bolj podrobno

Zimsko razvajanje na Voglu

#

S paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

Na Pustolandijo v Ljubljano, z vlakom, kajpak

#

Velika pustna povorka, maskirnica, otroške delavnice, Pustkov svet igrač, lutkovne predstave in še in še. Kje? Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, na Pustolandiji. Med 21. in 25. februarjem. Postanite del družinske pustne "maškerade." 

Bolj podrobno

Na smučanje v tujino

#

Na smučanje v Avstrijo, Švico ali Nemčijo, z vlakom kajpak. Brezskrbno vas bo pripeljal v neposredno bližino številnih smučišč.

Bolj podrobno

Planica 2020 – Svetovno prvenstvo smučarskih poletih

#

Dolina pod Poncami - med 19 . in 22. marcem - znova gosti Svetovno prvenstvo v poletih. Vstopnice so že v predprodaji, vozovnice po ugodni ponudbi pa bodo v predprodaji od 24. februarja na prodajnih mestih SŽ. Z vstopnico z vlakom potujete 50 odstotkov ceneje na redno ceno vlakov!

Bolj podrobno

V Prago, na koncert legendarnih Guns N' Roses

#

Legendarna skupina Guns N' Roses se bo v sklopu turneje Not in this Lifetime Tour - 19. junija 2020, ustavila v češki prestolnici. Iz Ljubljane se v Prago lahko zapeljete že od 39 evrov. 

 


  

Bolj podrobno

Na 27. Pohod po Jurčičevi poti

#

V soboto, 7. marca, se podajte na že tradicionalni Pohod od Višnje Gore do Muljave. Do Višnje Gore in nazaj pa se sproščeno zapeljite z vlakom. Za pohodnike organizirana tudi brezplačna vlaka.

Bolj podrobno