Potniški promet

Z anketo do nagrade

#

Vaše mnenje je za nas pomembno! Na Slovenskih železnicah vsako leto merimo zadovoljstvo uporabnikov s spletno anketo, ki letos poteka od 28.10. do 6.12.2019. Vabljeni, da izpolnite našo kratko spletno anketo.

Bolj podrobno

Že veste, kam se boste zapeljali na martinovanje?

#

Z vlakom, kakopak, ugodno in brezskrbno. Na martinovanje vabijo Maribor, Ptuj, Ormož, Ljubljana, Sežana ter številna druga mesta...doživite letos Sv. Martina drugače!

Bolj podrobno

Z vlakom na martinovanje na Studenec pri Sevnici

#

Privoščite si Martinove dobrote na Studencu pri Sevnici. Pokušina vin, salam  in drugih dobrot v Grajski vinoteki, manjkala ne bo tudi torta Melanija. Na Martinovanje 9. novembra se zapeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Z vlakom na popotovanje po Levstikovi poti

#

V soboto, 9. novembra, podoživite potopis Frana Levstika - odpravite se na tradicionalno popotovanje od Litije do Čateža. Do Litije in nazaj se brezskrbno in ugodno zapeljite z vlakom.


 

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Zapeljite se v Ljubljano na 22. Slovenski festival vin

#

14. in 15. novembra vabi festival vin. Z vlakom 50 % ceneje: z nakupom vstopnice za festival v Infocentrih Slovenskih železnic prejmete kupon za 50 % cenejše potovanje za 2 osebi.

Bolj podrobno

Z Božičkovim vlakom v čarobni december 2019

#

Naj se v čarobnem decembrskem času prižgejo iskrice v očeh vaših najmlajših. Zapeljite jih na vožnjo z muzejskim vlakom in Božičkom. Pohitite, še nekaj prostih mest na posameznih vožnjah je na voljo!

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

Na družinski izlet v Zagreb

#

Do Zagreba in nazaj so na voljo kar 4 dnevne povezave. Z vlakom se pripeljte v središče hrvaške prestolnice, nato pa na ogled mestnega jedra, Gornji in Donji grad, cerkev sv. Marka...in še in še!

Bolj podrobno

Rajhenburški dan čokolade in likerjev 2019

#

Z vlakom na čokoladne radosti. Kdaj? V soboto, 16. novembra - vabi grad Rajhenburg. Z vlakom preprosto do Brestanice in nato sprehod do gradu, kjer se bo dogajalo - ne prezrite!

Bolj podrobno

Z vlakom na 30. Festival liffe

#

Na 30. ljubljanski mednarodni filmski festival - od 13. do 24. novembra, kjer bo na ogled več kot sto celovečernih in kratkih filmov. Ne zamudite! V vseh 30. letih si je nastopajoče filme ogledalo že skoraj milijon obiskovalcev. 

 

Bolj podrobno

Na izlet v Škocjanske jame

#

Z vlakom se zapeljete do Divače, od tam pa brezplačno z avtobusom Slovenskih železnic do Škocjanskih jam.

Bolj podrobno