Potniški promet

Na veliki šmaren preprosto in brezskrbno na Brezje

#

15. avgusta, na praznik Marijinega vnebovzetja, praznika upanja, se zapeljite z vlakom do Otoč; naprej do Brezij, kjer bo slovesno somaševanje, pa se lahko kratkomalo sprehodite. Na praznični dan izrabite številne popuste, ki jih ponujamo Slovenske železnice.

Bolj podrobno

Izlet v Zürich? Zakaj pa ne - med 21. in 24. avgustom - vabi Openair festival

#

Za vse glasbene sladokusce, ljubitelje rocka, hiphopa, popa in še in še. Glasbeni spektakel za vse okuse! Z vlakom iz Ljubljane v Zürich že od 29 evrov. Ne prezrite!

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Z eno vozovnico na vlak in avtobus.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

Bolj podrobno

Poletni nočni vlak med Koprom in Budimpešto

#

Med 22. junijem in 1. septembrom, se do Madžarske prestolnice, veličastnega mesta na bregovih Donave, lahko pripeljete tudi z nočnim vlakom iz Kopra. Obiščite mesto čard in znamenite Doboš torte.

Bolj podrobno

Zapeljite se na že XII. Rimske igre na Ptuj

#

Najstarejše slovensko mesto Ptuj se bo, med 15. do 18. avgustom, znova spremenilo v rimsko Petovio. Z vlakom se zapeljite v središče rimskega dogajanja, med gladiatorje, legionarje in številne druge rimske like...Rimske igre vabijo!

 

Bolj podrobno

Opatija

#

Opatija, ki jo pogosto imenujejo kar jadranska Nica, je eden najbolj znanih turističnih krajev na Hrvaškem. Do Opatije in nazaj vozita dva direktna vlaka na dan. Že od 9 evrov!

Bolj podrobno

V Turčijo že od 129 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno

V Benetke, na že 76. mednarodni filmski festival

#

Kako? Z vlakom do Trsta in naprej do Benetk… na najstarejši filmski festival. Med 28. avgustom in 7. septembrom!

Bolj podrobno

Na evropsko prvenstvo v odbojki 2019 z vlakom, Itak!

#

Arena Stožice je pripravljena! Izrabite ugodnosti in se na športni spektakel v Ljubljano pripeljite z vlakom. Bodite del športne pravljice in navijaške množice. Slovenija gre naprej

Bolj podrobno

Češka

#

Češka prestolnica Praga že dolgo velja za eno najlepših evropskih mest. Mesto je polno prelepih arhitekturnih stvaritev. Obiščite jo!

Bolj podrobno

Z vlakom na Ptuj na Dneve poezije in vina

#

Ptuj bo - med 21. in 24. avgustom - spet zaživel kot prestolnica poezije, glasbe in vina. V dneh festivala se bo zvrstilo več kot 60 dogodkov. 

 

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Zapeljite se z vlakom!

 

Bolj podrobno