Potniški promet

Na 60. Mednarodni pustni festival - kurentovanje na Ptuju

#

Najstarejše slovensko mesto bo med 15. in 25. februarjem v znamenju karnevalskega dogajanja - Evropska prestolnica karnevalov. Na Ptuj se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Na smučanje v tujino

#

Na smučanje v Avstrijo, Švico ali Nemčijo, z vlakom kajpak. Brezskrbno vas bo pripeljal v neposredno bližino številnih smučišč.

Bolj podrobno

Salzburg

#

Za konec tedna, ob praznikih ali kar tako, je lahko enodnevni izlet z vlakom do Salzburga prijetno doživetje. Največja trdnjava v Evropi je simbol Mozartovega mesta.

Bolj podrobno

Z vlakom na 31. mednarodni sejem turizma Alpe-Adria

#

Bliža se osrednja turistična prireditev v Sloveniji - že 31. mednarodni sejem Alpe-Adria. Pripeljite se z vlakom in poiščite najaktualnejše informacije o zelenem, aktivnem preživljanju oddiha oziroma prostega časa. Ne pozabite!

 

 

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Z vlakom na Reko – Evropsko prestolnico kulture 2020

#

Reka je od 1. februarja 2020 prvo hrvaško mesto, ki nosi naziv Evropske prestolnice kulture. Pod sloganom »Luka različnosti«, se bo do konca januarja prihodnje leto, na različnih prizoriščih zvrstilo več kot tisoč dogodkov. Na Reko se zapeljite z vlakom že od 9 evrov.

Bolj podrobno

Zimsko razvajanje na Voglu

#

S paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

Na družinski izlet v Zagreb

#

Do Zagreba in nazaj so na voljo kar 4 dnevne povezave. Z vlakom se pripeljte v središče hrvaške prestolnice, nato pa na ogled mestnega jedra, Gornji in Donji grad, cerkev sv. Marka...in še in še!

Bolj podrobno

Z vlakom na 56. Zlato lisico

#

Bodite del nepozabne smučarske zgodbe ter 15. in 16. februarja navijajte za naše Lisičke. Do Jesenic se pripeljite z vlakom, naprej do Kranjske Gore pa z avtobusom. Z nakupom vstopnic v Infocentrih SŽ do bona za 50-popust za nakup enosmerne ali povratne vozovnice...

Bolj podrobno

Na kitarski "žur" v München - vabi Eric Clapton

#

31. maja ne zamudite! Eden najvplivnejših blues kitaristov in sploh glasbenikov bo gostoval v Olympiahalle. V München se lahko zapeljete že od 29 evrov.

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

Z direktnim vlakom Crossmoby iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno