Potniški promet

Zimsko razvajanje na Voglu

#

S paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

V Prago, na koncert legendarnih Guns N' Roses

#

Legendarna skupina Guns N' Roses se bo v sklopu turneje Not in this Lifetime Tour - 19. junija 2020, ustavila v češki prestolnici. Iz Ljubljane se v Prago lahko zapeljete že od 39 evrov. 

 


  

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Planica 2020 – Svetovno prvenstvo v smučarskih poletih

#

Dolina pod Poncami - med 19 . in 22. marcem - znova gosti Svetovno prvenstvo v poletih. Vstopnice so že v predprodaji, prav tako tudi vozovnice po ugodni ponudbi, v prodaji so od 24. februarja na prodajnih mestih SŽ. Z vstopnico z vlakom potujete 50 odstotkov ceneje na redno ceno vlakov!

Bolj podrobno

Na 59. Sejem Dom v Ljubljani se pripeljite z vlakom

#

Vas zanimajo trendi v gradbeništvu? Sejem Dom na Gospodarskem razstavišču, med 4. in 8. marcem, je gotovo pravo mesto, kjer boste našli nasvet za gradnjo ali obnovo. Ne pozabite!

Bolj podrobno

Madžarska

#

Spoznajte mesto kavarn, čard in "Doboš" torte. V Budimpešto se iz Ljubljane lahko zapeljete že za 15 evrov.

Bolj podrobno

Z vlakom na Reko – Evropsko prestolnico kulture 2020

#

Reka je od 1. februarja 2020 prvo hrvaško mesto, ki nosi naziv Evropske prestolnice kulture. Pod sloganom »Luka različnosti«, se bo do konca januarja prihodnje leto, na različnih prizoriščih zvrstilo več kot tisoč dogodkov. Na Reko se zapeljite z vlakom že od 9 evrov.

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

Z direktnim vlakom Crossmoby iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno

Na smučanje v tujino

#

Na smučanje v Avstrijo, Švico ali Nemčijo, z vlakom kajpak. Brezskrbno vas bo pripeljal v neposredno bližino številnih smučišč.

Bolj podrobno

Z vlakom v Dobovo na 22. mednarodni pustni karneval - Fašjenk

#

Pustni karneval z bogato zgodovino. Bodite del njega tudi vi. Od 21. februrja naprej. Z vlakom se pripeljete v neposredno bližino prireditve.

Bolj podrobno

Na 27. Pohod po Jurčičevi poti

#

V soboto, 7. marca, se podajte na že tradicionalni Pohod od Višnje Gore do Muljave. Do Višnje Gore in nazaj pa se sproščeno zapeljite z vlakom. Za pohodnike organizirana tudi brezplačna vlaka.

Bolj podrobno

Na kitarski "žur" v München - vabi Eric Clapton

#

Ne zamudite 31. maja! Eric Clapton, eden najvplivnejših blues kitaristov in sploh glasbenikov bo gostoval v Olympiahalle. V München se lahko zapeljete že od 29 evrov.

Bolj podrobno