Potniški promet

S pravljičnimi vilami v Pravljično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo - Celje, kjer se bo dogajalo za najmlajše in tudi malo starejše, vse do silvestrovega. Bodite zraven!

Bolj podrobno

Zapeljite se v čarobni Advent Zagreba

#

Na potep v adventni Zagreb se lahko zapeljete že za 9 evrov, otroci pa kar brezplačno. Če vas z vlakom potuje več je ugodna izbira vozovnica City Star. Za povratno vozovnico Ljubljana-Zagreb boste za 2 odrasla in 2 otroka odšteli 30,30 evra.

Bolj podrobno

Z Božičkovim vlakom v čarobni december 2019

#

Naj se v čarobnem decembrskem času prižgejo iskrice v očeh vaših najmlajših. Zapeljite jih na vožnjo z muzejskim vlakom in Božičkom. Pohitite, še nekaj prostih mest na posameznih vožnjah je na voljo!

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Preživite najdaljšo noč v Beogradu

#

Doživite noro Silvestrsko noč v prestolnici zabave.  Iz Ljubljane do Beograda se zapeljite že od 29 evrov!

Bolj podrobno

Z vlakom v decembrski čas čarobnosti

#

Številna slovenska mesta živijo v prazničnem utripu z božično - novoletni sejmi. Samo še na obiskovalce in turiste čakajo…pripeljite se z vlakom. Brezskrbno in varno!

Bolj podrobno

Božična pravljica v Postojnski jami

#

Doživite najbolj čarobno božično doživetje, ki se ga boste za vedno spominjali v dih jemajočem okolju Postojnske jame in se prepustite edinstvenemu pravljičnem vzdušju. Med 25. in 30. decembrom ne zamudite tradicionalnih Živih jaslic v kraški lepotici!

Bolj podrobno

Božični sejmi v soseščini vas pričakujejo - pripeljite se z vlakom

#

Vabijo božični sejmi in trgi z bogato ponudbo, kjer vsakdo najde kaj zase. Čas je, da se zapeljete na izlet…z vlakom seveda. V evropska mesta že od 9 evrov...

Bolj podrobno

Ugodno z vlakom do evropskih letališč

#

Poleg brniškega letališča Jožeta Pučnika vse več potnikov iz Slovenije uporablja tudi bližnja letališča v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem ali pa celo letališča v Nemčiji. Do tja se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Silvestrovanje na Dunaju

#

Že veste, kje boste najdaljšo noč v letu? Zapeljite se z vlakom na Dunaj, v gostinskem vagonu si privoščite večerjo, potem pa nepozabno silvestrovanje v avstrijski prestolnici. Privoščite se!

Bolj podrobno

Ugodneje na kopanje in v savne v Thermano Laško

#

Obiščite termalne bazene, številne in raznolike savne, wellness centre ... z vozovnico 10 ali 20 % ceneje. Tudi v hladnih dneh...

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno