Potniški promet

Kupi e-vozovnico

#

Do spletnega nakupa le z enim klikom.

E-VOZOVNICA

Bolj podrobno

S pravljičnimi vlaki na Bled

#

V čarobnem decembru, vas vabimo na pravljične vlake, iz Nove gorice do Bleda. Čaka vas animacija škratkov iz Dežele ljudskih pravljic Bled. Za družine so na voljo ugodne cene vozovnic.

Bolj podrobno

S spletno anketo do nagrade

#

Vaše mnenje je za nas pomembno! Izpolnite kratko spletno anketo in sodelujte v nagradnem žrebanju.

 

Bolj podrobno

S pravljičnimi vilami v Pravljično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo v Celju, kjer se odvijajo brezplačna doživetja za najmlajše in malo starejše vse do silvestrovega.

Bolj podrobno

Čarobni Advent v Zagrebu

#

Ko se v decembrskih večerih prižgejo praznične luči in mesta zaživijo v prelepih prazničnih odtenkih, si vzemimo čas… za skupna druženja, potovanja… z družino, v dvoje ali pa kar sami. Na enodnevni izlet v adventni Zagreb, se lahko zapeljemo že za 8 evrov, otroci pa kar brezplačno.

Bolj podrobno

Najbolj čarobni božični sejmi

#

Lesketajoče lučke, dišeče kuhano vino, sladki medenjaki, vroča čokolada in lectova srca, z malce sreče tudi sneg – Božič je pred vrati! V mestih širom Evrope bodo zaživeli nešteti  božični sejmi, ki vabijo k pohajkovanju, čvekanju in uživanju. In najboljše: vse sejme lahko obiščete z vlakom!

Bolj podrobno

Top 5 last–minute žurerske silvestrske prestolnice že od 15 evrov

#

Naj se novoletno rajanje prične že na poti. Skupaj z družino, prijatelji ali boljšo polovico se podajte v bližnje evropske prestolnice in tam dočakajte novo leto. Prebrskajte našo izbiro nizkocenovnih vozovnic za destinacije, kjer boste doživeli nepozaben vstop v leto 2018! 

 

Bolj podrobno

Silvestrovanje na Dunaju

#

Še ne veste, kje bi preživeli najdaljšo noč v letu? zapeljite se z vlakom na Dunaj, na vlaku si v gostinskem vagonu privoščite večerjo, potem pa silvestrovanje v avstrijski prestolnici.

Bolj podrobno

Silvestrovanje v Beogradu

#

Doživite noro Silvestrsko noč v prestolnici zabave.

Bolj podrobno

"Decembrski" nočni vlak med Ljubljano in Mariborom

#

V mestih po Sloveniji so se že povsod prižigale praznične luči, božično-novoletni sejmi so odprli svoja vrata in le še čakajo na obiskovalce in turiste… zapeljite se v praznične dni z vlakom tudi vi. Od nedelje, 16. decembra 2018 do torka 1. januarja 2019, pa se boste lahko iz Ljubljane proti štajerski prestolnici in obratno, vsak dan odpeljali z dodatnim "decembrskim" nočnim vlakom. 

Bolj podrobno

Eko smučarski dan - plača en, smučata dva

#

V soboto 22. decembra, se na smučanje zapeljite z vlakom in na Voglu smučajta dva za ceno enega!

Bolj podrobno

Z Mestno vozovnico tudi do Lavrice oz Dolgega mosta

#

Od nedelje 9. decembra 2018, se Mestni dnevni oziroma mesečni vozovnici, ki veljata za neomejeno število voženj znotraj ljubljanskega mestnega območja pridružujeta še novo postajališče Ljubljana Dolgi most in postaja Lavrica.

Bolj podrobno