Potniški promet

Z vlakom na 7. Čokoljano

#

Prestolnica bo 19. oktobra znova v objemu čokolade. Kje? Na Pogačarjevem trgu v središču mesta. V Ljubljano se pripeljite z vlakom - okolju prijazno in poskusite čokoladne dobrote. Ne zamudite Čokoljane.

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

Na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton

#

Prevoz na maraton prepustite Slovenskim železnicam, tek in druženje na Volkswagen 24. Ljubljanskem maratonu pa privoščite sebi. 27. oktober se bliža! Pridružite se tudi vi!

Bolj podrobno

Na 54. Festival Borštnikovo srečanje

#

Maribor bo med 14. in 27. oktobrom 2019 znova zaživel v znamenju gledaliških stvaritev. Festivalski dnevi napovedujejo vznemirljivo potovanje po pokrajinah gledališke lepote - postanite njen del. V Maribor se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Z eno vozovnico na vlak in avtobus.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

Bolj podrobno

Z vlakom na martinovanje na Studenec pri Sevnici

#

Privoščite si Martinove dobrote na Studencu pri Sevnici. Pokušina vin, salam  in drugih dobrot v Grajski vinoteki, manjkala ne bo tudi torta Melanija. Na Martinovanje 9. novembra se zapeljite z vlakom!

Bolj podrobno

Češka

#

Češka prestolnica Praga že dolgo velja za eno najlepših evropskih mest. Mesto je tudi polno nepozabnih arhitekturnih biserov. Obiščite jo!

Bolj podrobno

Z vlakom na dogodek - Noben me ne razume

#

Dogodek vseh dogodkov - Noben me ne razume! Kje? Oder pod zvezdami, Lutkovno gledališče Ljubljana. Kdaj? V soboto, 19. oktobra. Ko bomo s številnimi gosti odstirali različne tabuje - od medsebojnih odnosov, ki so večkrat skrhani do podnebnih sprememb. Pridite vsi, ne le "Milenijci."

Bolj podrobno

Z vlakom na popotovanje po Levstikovi poti

#

V soboto, 9. novembra, podoživite potopis Frana Levstika - odpravite se na tradicionalno popotovanje od Litije do Čateža. Do Litije in nazaj se brezskrbno in ugodno zapeljite z vlakom.


 

Bolj podrobno

Na družinski izlet v Zagreb

#

Do Zagreba in nazaj so na voljo kar 4 dnevne povezave. Z vlakom se pripeljte v središče hrvaške prestolnice od tam pa na ogled mestnega jedra, v živalski vrt ...

Bolj podrobno

Krompirjeve počitnice vabijo na potepe po evropskih mestih

#

Počitnice se nezadržno bližajo, že veste kam se boste odpravili? Kam vas bo zapeljalo? Z vlakom je najpreprosteje in okolju prijazno. Izberite ga tudi vi!

Bolj podrobno

Avtovlak

#

Preprosto, hitro in varno se lahko z avtovlakom zapeljete skozi najdaljši slovenski predor, z Gorenjske na Primorsko.

Bolj podrobno