Potniški promet

Z vlakom na 12. Informativo med 24. in 25. januarjem

#

Prihaja 12. Informativa, sejem izobraževanje in poklicev na GR v Ljubljani. Oglasite se na razstavnem prostoru Slovenskih železnic in sodelujte v nagradni igri za bogate nagrade. Ne prezrite! 

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Z vlakom na Reko – Evropsko prestolnico kulture 2020

#

Reka bo od 1. februarja 2020 prvo hrvaško mesto, ki nosi naziv Evropske prestolnice kulture. Pod sloganom »Luka različnosti« se bo do konca januarja prihodnje leto na različnih prizoriščih zvrstilo več kot tisoč dogodkov. Obiskovalcem bo na voljo pester program, v katerem bo vsak našel kaj po svojem okusu. Na Reko se zapeljite z vlakom že od 9 evrov.

Bolj podrobno

Z vlakom na 31. mednarodni sejem turizma Alpe-Adria

#

Bliža se osrednja turistična prireditev v Sloveniji - že 31. mednarodni sejem Alpe-Adria. Pripeljite se z vlakom in poiščite najaktualnejše informacije o zelenem, aktivnem preživljanju oddiha oziroma prostega časa. Ne pozabite!

 

 

Bolj podrobno

Na smučanje v tujino

#

Na smučanje v Avstrijo, Švico ali Nemčijo, z vlakom kajpak. Brezskrbno vas bo pripeljal v neposredno bližino številnih smučišč.

Bolj podrobno

Brezplačno se zapeljite na športni praznik na Pokljuko

#

Ob tekmah svetovnega pokala v biatlonu, bo 26. januarja na Pokljuki, tudi "družinski praznik" s številnimi nastopajočimi (Čuki...). Z vlakom do Lesce Bleda ali Bleda Jezera in z avtobusi naprej do Pokljuke. Pogoj za brezplačno vožnjo je vstopnica za prireditev tega dne! Bodite del biatlonske družine!  

Bolj podrobno

Zimsko razvajanje na Voglu

#

S paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

Švica

#

Cena enosmerne vozovnice Ljubljana - Zürich že od 29,90 evrov. Iz Ljubljane pelje tudi nočni vlak - najamete lahko spalnik in se zbudite, ko prispete v središče Züricha.

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

Z direktnim vlakom Crossmoby iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno

V Prago, na koncert legendarnih Guns N' Roses

#

Legendarna skupina Guns N' Roses se bo v sklopu turneje Not in this Lifetime Tour - 19. junija 2020, ustavila v češki prestolnici. Iz Ljubljane se v Prago lahko zapeljete že od 39 evrov. 

 


  

Bolj podrobno

V Bruselj, vabi sladka prestolnica EU…

#

Mesto čokoladnic, z neštetimi okusi te sladke pregrehe, prepriča vsakogar. Pa na znamenite belgijske vaflje v Bruslju ne pozabite in seveda na maskoto mesta - Manneken Pisa. Ja, zapeljite se v Bruselj. Z vlakom že od 97,80 evrov!

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že od 29 evrov. V Beogradu so povezave z vlaki do Niša, Skopja, Soluna ter Podgorice, Bara in Sofije.

 

 

Bolj podrobno