Potniški promet

Ugodnosti imetnikov šolskih vozovnic IJPP v poletnih mesecih

#

Kako do brezplačne vozovnice za julij in avgust? Julija in avgusta veljajo enako ugodnosti za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih, kot so veljale v preteklih šolskih oziroma študijskih letih.

Bolj podrobno

Ugodnosti v Bohinj Park EKO hotelu

#

Kopanje v Vodnem parku Bohinj je z vozovnico za vlak cenejše za 10 odstotkov. Za upokojence ob nakupu tridnevnega paketa zagotavljajo vračilo stroškov prevoza z vlakom.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Bohinjski progi

#

Vabimo vas, da se zapeljete v stare čase. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se bomo vozili po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let.

Bolj podrobno

Na družinski izlet v Zagreb

#

Do Zagreba in nazaj so na voljo kar 4 dnevne povezave. Z vlakom se pripeljte v mestno jedro od tam pa na ogled mestnega jedra, v živalski vrt ...

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Z eno vozovnico na vlak in avtobus.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

Bolj podrobno

Na 14. INmusic festival ob jezeru Jarun (Zagreb)

#

Zapeljite se z vlakom na največji open-air festival v tem delu Evrope: od 24. do 26. junija, bo ob jezeru Jarun v okolici Zagreba spet glasno in zabavno.

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

Z direktnim vlakom Crossmoby iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno

Do letališč in pristanišč

#

Poleg brniškega letališča Jožeta Pučnika čedalje več potnikov iz Slovenije uporablja tudi bližnja letališča v Avstriji ali pa celo letališča v Nemčiji. Do tja pa z vlakom!

Bolj podrobno