Potniški promet

Z vlakom v Dobovo na 22. mednarodni pustni karneval - Fašjenk

#

Pustni karneval z bogato zgodovino. Bodite del njega tudi vi. Od 21. februrja naprej. Z vlakom se pripeljete v neposredno bližino prireditve.

Bolj podrobno

Zimsko razvajanje na Voglu

#

S paketom za 37 evrov - Vlak+ski bus+smučarska vozovnica+kosilo v restavraciji Viharnik.

Bolj podrobno

Z eno vozovnico na vlak do Opčin in z avtobusom do Trsta

#

Kupite CONNECT2CE - integrirano čezmejno vozovnico in se z vlakom zapeljite do Opčin in z avtobusom naprej do Trsta. Oglejte si promocijski spot - CONNECT2CE.

Nakup CONNECT2CE vozovnice

 

Bolj podrobno

Na 60. Mednarodni pustni festival - kurentovanje na Ptuju

#

Najstarejše slovensko mesto bo med 15. in 25. februarjem v znamenju karnevalskega dogajanja - Evropska prestolnica karnevalov. Na Ptuj se pripeljite z vlakom!

Bolj podrobno

V karnevalska mesta se pripeljite z vlakom

#

Benetke, Opatija (Reka), Beljak in še mnoga druga karnevalska mesta vas pričakujejo...pridružite se! Z vlakom je najbolj preprosto in brezskrbno

Bolj podrobno

Na Pustolandijo v Ljubljano, z vlakom, kajpak

#

Velika pustna povorka, maskirnica, otroške delavnice, Pustkov svet igrač, lutkovne predstave in še in še. Kje? Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, na Pustolandiji. Med 21. in 25. februarjem. Postanite del družinske pustne "maškerade." 

Bolj podrobno

Z vlakom na 5. festival oljk (oljkarstva) v Zagreb

#

Zagreb - 22. in 23. februarja - že petič gosti Festival oljk in oljkarstva. Seveda mednarodni, tudi z udeležbo slovenskih pridelovalcev oljčnega olja. V Zagreb se z vlakom zapeljete že od 9 evrov.  

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

Z direktnim vlakom Crossmoby iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno

Na smučanje v tujino

#

Na smučanje v Avstrijo, Švico ali Nemčijo, z vlakom kajpak. Brezskrbno vas bo pripeljal v neposredno bližino številnih smučišč.

Bolj podrobno

Planica 2020 – Svetovno prvenstvo smučarskih poletih

#

Dolina pod Poncami - med 19 . in 22. marcem - znova gosti Svetovno prvenstvo v poletih. Vstopnice so že v predprodaji, vozovnice po ugodni ponudbi pa bodo v predprodaji od 24. februarja na prodajnih mestih SŽ. Z vstopnico z vlakom potujete 50 odstotkov ceneje na redno ceno vlakov!

Bolj podrobno

Na 27. Pohod po Jurčičevi poti

#

V soboto, 7. marca, se podajte na že tradicionalni Pohod od Višnje Gore do Muljave. Do Višnje Gore in nazaj pa se sproščeno zapeljite z vlakom. Za pohodnike organizirana tudi brezplačna vlaka.

Bolj podrobno

Na kitarski "žur" v München - vabi Eric Clapton

#

31. maja ne zamudite! Eden najvplivnejših blues kitaristov in sploh glasbenikov bo gostoval v Olympiahalle. V München se lahko zapeljete že od 29 evrov.

Bolj podrobno