http://neolyjava.com/shake/kupit-metamfa-kurtamish.html S 1. junijem uvajamo novo ponudbo, ustvarjeno za potovanja Шишки в Нытве ob sobotah, nedeljah in praznikih. Gre za pavšalno vozovnico - IZLETka, ki velja ob teh dneh za  http://www.cccsinternational.com/mark/kupit-zakladki-rossip-v-zmeinogorske.html neomejeno število voženj v drugem razredu v vseh vrstah vlakov click na celotnem območju Slovenskih železnic.

follow site

Veljavnost IZLETke

http://contigoempresarial.com/upset/kupit-hanka-zima.html Vozovnica velja Закладки солей по крыму  do pet dni, prvi dan potovanja mora biti  Индивидуальная аптечка аи sobota, nedelja ali praznik. Ob delovnih dneh IZLETka Купить Кокаин в Кола ne velja, brez skrbi pa jo je mogoče uporabiti na praznik, ki sledi koncu tedna, tudi če je vmes dan ali dva presledka. Velja za potovanja v 2. razredu vseh vrst vlakov na območju Slovenskih železnic. Za potovanje v 1. razredu se razlika v ceni med 1. in 2. razredom doplača na vlaku.

Купить закладки спайс в Приозерске

Cena IZLETke

http://goblin.ellipsisstudios.com/tent/kupit-fenamin-karachev.html IZLETka za odraslega stane 15 evrov, za otroka med 6. in 12. letom pa 7,50 evra. 

Купить пороха по закладкам

Naj bodo družinska potovanja še ugodnejša

обменять ICON Imetniki kartice ugodnosti SŽ Družine lahko pri nakupu vozovnice IZLETka izkoristi dodatne ugodnosti. Nova ponudba Družinska IZLETka omogoča neomejeno število potovanj v drugem razredu v vseh vrstah vlakov na celotnem območju Slovenskih železnic, in sicer ob sobotah, nedeljah in praznikih. Družinsko pavšalno vozovnico je mogoče kupiti za do deset oseb, vpisanih na SŽ kartici ugodnosti - DRUŽINE. Da bi družina lahko izkoristila ponudbo, mora biti najmanj ena oseba starejša od dvanajst let, vsaj en otrok pa mlajši od dvanajst let. 

http://www.shirtsyoulove.com/smash/narkologicheskoe-otdelenie-2.html

Cena družinske IZLETke

http://cityclosetstorage.com/golden/obmenyat-funfair.html Cena pavšalne vozovnice Družinska IZLETka znaša za družinsko potovanje 30 evrov. Veljala do pet dni, s tem da se mora potovanje začeti na soboto, nedeljo ali praznik.

купить легальный амфетамин

Закладки марки в Щёкино Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se je ukinila ponudba Turist vikend, ki je omogočala 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih. Poleg IZLETke omogočajo cenejša potovanja ob koncih tedna in praznikih tudi SŽ kartice ugodnosti SENIORJI, MLADI in DRUŽINE, in sicer od 30 do 50 % na redne cene vozovnic.

Купить методон в Шахтерске

Načrtujte svoj izlet... 

follow url Na spletni strani v iskalniku voznega reda si sestavite svoj načrt potovanja.

follow link

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..