Z vlakom v Vipavsko dolino na Lakeness festival

Si želite obiskati eno od desetih najboljših destinacij tega poletja in se ob enem še noro dobro zabavati in uživati? Skočite na vlak, pripeljite se na Lakeness festival in občutite Vipavsko dolino.

Med 16. in 19. avgustom se bo Voljča Draga ob Novi Gorici spremenila v najbolj vročo točko tega poletja. Odlična glasba, zabava, šport, kultura in kulinarika zaobjemajo festival, ki vas pričakuje v objemu narave, jezerca in reke Vipave. Naj vam prišepnemo, da je kamp brezplačen. Izkoristite to priložnost in si poleg odlične glasbe privoščite tudi spoznavanje Vipavske doline, ki jo je Lonely planet označil za eno od desetih najbolj vročih evropskih destinacij tega poletja.

50-odstotni popust 

Vstopnico za Lakeness festival lahko kupite na Infocentru na železniških postajah Ljubljana, Celje, Maribor in Koper, zraven boste prejeli bon za 50-odstotni popust za potovanjem z vlakom, ki ga lahko izkoristite za vožnjo na prireditev. Tako boste brezskrbno uživali na festivalu, ki se nahaja le 50 metrov stran od železniške postaje Volčja Draga – kratek sprehod do prizorišča in zabava se lahko prične.

Vozni red

Vozni red vlakov si lahko ogledate v iskalniku voznega reda: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi

Festivalsko dogajanje

Na festivalu bo nastopilo več kot 12 glasbenikov iz 4 različnih držav: Dubioza Kolektiv, Jinx, Vallanzaska, Mi2, Elvis Jackson, Big band Nova, Rudi Bučar in mnogi drugi. Čez dan pa bodo na voljo izleti po Vipavski dolini: kolesarski, pohodniški, kulinarični …, SUP-anje, chill prostor ob reki Vipavi …

Več o nastopajočih in samem dogajanju si lahko ogledate na:

Podrobnejše informacije lahko dobite:

  • v Infocentrih v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru,
  • na železniških postajah,
  • po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji.