Na Metaldays s 50 % popustom

Na  follow site tradicionalno druženje metalcev ob zvokih svetovno znanih metal skupin, kot so http://www.jivina100.website/bachelor/kambodzha-kokain.html Fleshgod Apocalypse, Pro Pain, Bombus, Satan, Gloryhammer, Battlecross, Stormzone, North, Nervochaos, Phantasmagoria, Overoth, Infest in Zix in drugi, ki bo potekala http://diving-brovary.com/furnish/zakladki-spays-rossip-v-raduzhnom.html od 22. do 28. julija na sotočju v Tolminu se brezskrbno in poceni odpeljite z vlakom. 

50-odstotni popust

Vstopnice za prireditev lahko kupite v Infocentru na železniški postaji v Ljubljani, Celju, Kopru in Mariboru, zraven pa vam bomo priložili še bon za go 50-odstotni popust za potovanje z vlakom, katerega lahko izkoristite za vožnjo na prireditev. Izstopna postaja je Most na Soči, prizorišče pa je oddaljeno cca 4 km. 

Vstopnice

Za tedensko vstopnico boste odšteli 165,50 evra z vključenim kampiranjem, za dnevno vstopnico pa 64,90 evrov.

Prevoz do prizorišča

Za vse potnike, ki bodo prišli na MetalDays z vlakom, do postaje Most na Soči, se lahko (proti doplačilu) iz železniške postaje do 4km oddaljenega festivalskega prizorišča zapeljete z Markun Shuttle. Prevoz na festival si lahko rezervirate na spletni strani : https://www.markun-shuttle.com/en/event-transfers/metaldays-2018.html.

Vozni red: 

Vozni red vlakov, si lahko ogledate na: follow http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi  

Več o prireditvi:  http://www.metaldays.net/ 

Vse podrobnejše informacije o voznih redih in popustih dobite tudi:

• v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,

• na potniških blagajnah,

• po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,

• po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..